Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tomáš z Ruže po rozchode s Petranou nesmúti: Je v kontakte s MARCELOU... Majú spolu PLÁNY!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Marcela Dolniaková bola v šou Ruža pre nevestu jednou z najhorúcejších favoritiek na víťazstvo. Aj keď ju dievčatá podozrievali, že jej pri Tomášovi ide iba o to, aby sa preslávila na sociálnych sieťach, skutočným problémom bolo to, že potrebovala viac času k tomu, aby sa v nej prebudili intenzívnejšie city. Aj napriek tomu sa ale netajila tým, že sa jej Tomáš veľmi páči a poriadne to medzi iskrilo. O to väčším prekvapením bolo, keď ju z vily v Turecku poslal domov...

Paradoxom bolo, že napriek tomu, že Tomáš Marcelu "vyhodil", jej odchod oplakal. Pri rozlúčke s temperamentnou sexicou niekoľkokrát prišlo k momentom, kedy sa mu z očí začali rynúť slzy a namiesto toho, aby on utešoval ju, bolo to presne naopak. Mnohí preto nechápali, prečo šou opustila práve ona, keďže bolo zrejmé, že k nej prechováva silnejšie city, než k niektorým dievčatám, ktorým dal vtedy prednosť.

Tomáš z Ruže po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Čo sa týka citov, Marcela bola síce rezervovanejšia, no aj pri lúčení Tomášovi zopakovala, že ak má budovať vzťah, potrebuje viac času. Nuž ale, dopadlo to tak, ako to dopadlo a je celkom možné, že s odstupom času Tomášovi v hlave vŕta myšlienka, či pri vyradení Marcely neurobil chybu. Dôkazom je aj to, že dvojica je doteraz v kontakte a aktuálne plánuje spoločné stretnutie. Televízny ženích sa totiž v týchto dňoch vrátil na Slovensko. 

Tomáš z Ruže po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

To, že majú spoločné plány, prezradila samotná Marcela. „S Tomášom som v kontakte. Ale som s ním, samozrejme v kontakte kamarátskom. Ale plánujem si s ním dať kávičku, keď príde na Slovensko. Takže uvidíme...," prezradila pre web markiza.sk potetovaná tmavovláska na premiére seriálu Vedma. ,

Keď sa jej redaktor spýtal, ako to má s citmi k Tomášovi a či má stále záujem, Marcela odpoveďou prekvapila. Mnohí by si zrejme mysleli, že nejaká tá náklonnosť tam stále je, ale... „Tak, samozrejme, po šou je už nejaká doba, takže o citoch sa hovoriť nedá. Ale stále ho mám rada ako človeka. Takže asi to iba," povedala Marcela, no dodala, že sa uvidí, ako ich posedenie pri káve dopadne. 

Tomáš z Ruže po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Tomáš TarrMarcela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu