Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca ZMENA Ivety Malachovskej: Po 17 rokoch v RTVS... Nová šou na Jojke!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Iveta Malachovská (57) začínala s moderovaním vo verejnoprávnej RTVS už v roku 1989. Tam pobudla 7 rokov a ďalších 10 strávila v Markíze, aby sa v roku 2006 opäť vrátila do RTVS. Aktuálne je to už 17 rokov, čo tam nepretržite pôsobí. Aktuálne sa však začala objavovať aj na obrazovkách Jojky. Má tam novú reláciu!

Iveta Malachovská je známou slovenskou moderátorkou. Začínala v RTVS, no do povedomia širokej verejnosti sa dostala najmä vďaka reláciám, ktoré uvádzala v Markíze. V roku 2006 jej však dala zbohom a vrátila sa späť do verejnoprávnej televízie. Tam už 12 rokov po boku Andrey Chabroňovej, Karin Majtánovej a Soni Müllerovej moderuje magazín Dámsky klub. 

Šokujúca ZMENA Ivety Malachovskej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram IM)

No aktuálne sa začala objavovať aj na obrazovkách televízie Joj. Teda konkrétne na jej spravodajskej stanici Joj 24. Malachovská tam moderuje nový podcast LeKár a IMunita spolu s gastroenerológom Ladislavom Kuželom. 

„S pánom docentom Ladislavom Kuželom sa stretávam dlhé roky pred televíznymi kamerami a poznáme sa takmer tridsať rokov. Mimoriadne si pána docenta vážim, sledovala som, ako "podcastuje", a tak som uvažovala nad tým, ako ďalej rozvíjať tieto témy. Zavolali sme si, dali sme si spolu večeru a tam vznikol podcast LeKár a IMunita. Veľmi sa tešíme, že je tento podcast na svete a veríme, že ľuďom pomôže, že otvorí témy, ktoré ich upozornia na to, čo si na sebe musia všímať, aby boli zdraví,“ vyjadrila sa pre joj.sk Malachovská.

Býva však zvykom, že moderátor, ktorý sa upísal jednej televízii, nemôže pôsobiť v druhej. Mnohým preto napadlo, či nová relácia v Jojke bude znamenať jej odchod z RTVS. „Nie, nie, určite neodchádzam z RTVS. Nová relácia je skôr také vytiahnutie mojich profesionálnych kvalít,“ vysvetlila pre cas.sk Iveta. 

Šokujúca ZMENA Ivety Malachovskej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu