Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Charlieho brat z Dva a pol chlapa: Alan dostal neočakávanú ponuku

Jon Cryer Zobraziť galériu (3)
Jon Cryer (Zdroj: SITA)

Americký herec, režisér, scenárista a producent Jon Cryer, známy najmä ako chiropraktik Alan Harper zo sitkomu Dva a pol chlapa (2003 - 2015), sa predstaví v seriáli NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003). Päťdesiatročný rodák z New Yorku stvárni uznávaného chirurga, doktora Tafta, do rúk ktorého zveria život postreleného agenta Gibbsa v podaní Marka Harmona. Objaviť by sa mal v troch epizódach očakávanej trinástej sezóny, ktorej prvú časť odvysiela televízia CBS 22. septembra.

„Tá rola prišla veľmi rýchlo. Zavolali mi, keď som vlakom cestoval na Comic-Con do San Diega a do týždňa som už bol na pľaci. Takže na prípravu som nemal veľa času. Strávil som deň s chirurgom, ktorý mi potom pomáhal aj počas nakrúcania. V skutočnosti boli všetci pri operačnom stole vyškolení zdravotníci. Takže ja, ktorý som tam mal byť za najväčšieho odborníka, som bol nakoniec ten, kto nevedel, čo má robiť,“ uviedol Cryer. Doktor Taft je podľa neho sarkastický, no dobrý chlap. Najviac sa vraj teší na to, ako sa vyvinie vzťah Tafta a Gibbsa. „Nie je to typ človeka, ku ktorému by Gibbs inklinoval,“ zdôvodnil Cryer.

Jon Cryer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Herec tiež prezradil, že je fanúšikom seriálu už od jeho začiatku a vždy bolo jeho snom, objaviť sa v ňom. „Miloval som ho od prvej sezóny. Chcel som si zahrať niekoho, kto by zvláštnym spôsobom zomrel hneď v prvých dvoch minútach šou. Potom by som sa objavil na Duckyho pitevnom stole. Bolo by to skvelé! Keď som si prvý raz prečítal scenár, uvedomil som si význam mojej postavy a pomyslel som si ‘Dobrý Bože, čo zo ‘Chcem vtipne zomrieť v prvých dvoch minútach‘, si nepochopil?!’,“ vyjadril sa.

Jon Cryer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Jon Cryer, celým menom Jonathan Niven Cryer, debutoval na striebornom plátne v roku 1984 v romantickej komédii Taká vydarená aféra. Zahral si tiež v snímkach ako Kráska v ružovom (1986), Domáci front (1987), Horúce strely (1991) či Deadline (2010). Rola Alana Harpera mu vyniesla sedem nominácií na televízne ceny Primetime Emmy, pričom dva razy sa mu podarilo prestížnu trofej získať. Od roku 2011 má svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

Viac o téme: Dva a pol chlapaNCISAlan Harper
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu