Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gizka Oňová počas natáčania Svokry stratila nervy: Toto nie je normálne!

Gizka Oňová Zobraziť galériu (4)
Gizka Oňová (Zdroj: TV Markíza)

Obľúbený program televízie Markíza, Svokra, pokračuje. V premiérových častiach sa diváci môžu tešiť na nové príbehy a najmä na Gizku Oňovú, ktorá bude pomáhať ďalším rodinám. Ste zvedaví ako to vlastne robí? Nie je to vždy jednoduché, občas aj anjelsky trpezlivá Gizka stratí nervy.

Gizka Oňová vrozhovore pre TV Markíza prezradila detaily znatáčania atakisto itajomstvo svojho úspechu vpomáhaní núdznym rodinám. „Ja som asi tento dar dostala od Boha. Viem oslovovať ľudí,“ smelo vyhlásila. Keď sa ocitne uprostred komplikovaných vzťahov sa vraj vžije do situácie natoľko, že si na vlastných blízkych ani nespomenie. Sympatická dáma sa snaží hlavne počúvať,chápať apozrieť na situáciu zo všetkých strán, čo je podľa jej vlastných slov základom takejto práce.

Gizka Oňová ako Svokra
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nie vždy však Gizka dostane spätnú väzbu anie stále oslavuje len úspechy. „Keď tam prídem na kontrolu, vtedy je to jasné, či budú robiť to čo som im povedala,“ vysvetľuje. Kspokojnosti jej, ako hovorí, stačí ak rodina prijme čo i len 60 či 70 percent jej rád. Niekedy sa podarí pomôcť ipo materiálnej stránke, pretože „nejaký sponzor sa vždy nájde,“ no televízna svokra trvá na tom, že „hlavne ide o vzťahy, pretože keď vrodine fungujú vzťahy, vlastne funguje všetko“.

Gizka Oňová ako Svokra
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pani Gizka má zjavne anjelskú trpezlivosť, ale ako povedala pre TV Markíza, sú veci, ktoré ju vedia nahnevať: „Sú ľudia, ktorí jednoducho vyrastajú vtakom prostredí, že to hrozné okolie, vktorom sa nachádzajú, príjmu avás tam uvedú akože je to normálne. Prilepíte sa okuchynskú linku, taká je špinavá,“ rozhorčuje sa. Čistota totiž podľa nej nie je vecou peňazí.

Gizka Oňová ako Svokra
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Reláciu Svokra si môžete pozrieť vo vysielaní TV Markíza.

Viac o téme: TV MarkízaGizka OňováSvokra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu