Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

JOJ-ka slávi úspech svojej šou: Návrat na obrazovky vo veľkom štýle

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril (Zdroj: TV JOJ)

Obľúbená relácia televízie JOJ V siedmom nebi sa v nedeľu 30. augusta vrátila na obrazovky slovenských divákov, aby mohla znova plniť sny a pomáhať ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú. Svoju druhú jesennú sezónu odštartovala mimoriadne úspešne, keď sa stala jednoznačnou jednotkou v rebríčku sledovanosti.

Najviac divákov v univerzálnej cieľovej skupine si v nedeľu večer vybralo práve rodinnú show Vila Rozborila, ktorého pozvanie v prvej epizóde prijali také osobnosti ako Peter Sagan či Boris Kollár.

V siedmom nebi si včera nenechalo ujsť až 549-tisíc divákov, show tak dosiahla výbornú sledovanosť 11,7 % a podiel na trhu 28,2 % (CS 12+). Ešte lepší výsledok zaznamenala relácia v rámci ženskej časti publika – diváčky dosiahli až 15,1 % sledovanosť a skvelý 34,3 % share. Najlepší rating získala premiéra show včera v cieľovej skupine žien vo veku 45 až 54 rokov, a to vynikajúcu, až 16,2 % sledovanosť.

Druhý najlepší ratingový výsledok v CS 12+ včera dosiahlo Najlepšie počasie televízie JOJ, ktoré si pozrelo 516-tisíc divákov, čo predstavovalo 11,0 % sledovanosť a 27,1 % share. Šport na JOJke si takisto udržal svoje výborné výkony s 9,7 % ratingom a Noviny TV JOJ zaznamenali včera 28,2 % share (CS 12+).

V poslednú augustovú nedeľu sa darilo aj PLUSke, ktorá dosiahla včera svoje najlepšie nedeľné výkony v prime time (5,7 % Shr) aj celodenne (4,9 % Shr) za posledných sedem týždňov (CS 12-54). Večerný film Piráti Karibiku: Kliatba Čiernej perly si vyslúžil pre PLUSku nadpriemerný trhový podiel 9,0 % a takmer trojpercentný rating v mladšej časti publika.

Viac o téme: V siedmom nebiVilo RozborilJOJPeter SaganBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu