Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Predstaviteľka Carrie zo Sexu v meste: Bolo ťažké ju pochopiť a neodsúdiť

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: internet)

Americká herečka Sarah Jessica Parker sa nestotožňuje s rolou Carrie Bradshaw, ktorú stvárnila v seriáli Sex v meste (1998 - 2004).

"Ľudia si pravdepodobne neuvedomujú, že Carrie Bradshaw bola radikálne odlišná od toho, kým som bola a kým budem," priznala pre americký denník Wall Street Journal 50-ročná rodáčka z Ohia. Podľa jej slov však chápe, prečo vidia podobnosť medzi ňou a seriálovou hrdinkou. "Myslím, že niekedy je to preto, že vyzeráme podobne a žijeme v rovnakom meste," vysvetlila. Ďalej však priznala, že bolo náročné Carrie pochopiť a nesúdiť ju.

Predstaviteľka Carrie zo Sexu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať: Nemožné byť spolu na celý život? Tieto hollywoodske páry vám dokážu opak!


Parker sa onedlho predstaví v seriáli Divorce televíznej stanice HBO. Charakter, ktorý si zahrala, sa od nej odlišuje v mnohých ohľadoch. "Ale to je to, čo milujem. Ešte stále milujem predstavu, že som niekým iným," priznala na záver.

Predstaviteľka Carrie zo Sexu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Sarah Jessica Parker je známa predovšetkým ako spomínaná Carrie Bradshaw zo seriálu Sex v meste. Za jej stvárnenie si vyslúžila štyri Zlaté glóbusy, tri ceny Screen Actors Guild či dve Emmy. Ako Carrie sa predstavila aj v snímkach Sex v meste: Film (2008) a Sex v meste 2 (2010).


Mohlo by vás zaujímať: Krásna Carrie zo Sexu v meste oslávi 50-ku: V súkromí je ako vymenená!


Predstaviteľka Carrie zo Sexu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Diváci ju môžu poznať aj z filmov Medové týždne vo Vegas (1992), Ed Wood (1994), Mars útočí! (1996), Klub odložených žien (1996), Základ rodiny (2005), Lemra lemravá (2006), Morganovci (2009), Silvestrovská noc (2011) či Nechápem, ako to dokáže (2011). Je vydatá za herca Matthewa Brodericka, s ktorým má tri deti.

Viac o téme: Sex v mesteSarah Jessica ParkerCarrie Bradshaw
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu