Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Fanúšikovia smútia: Nové epizódy Žien z rodu Gilmorovcov bez ďalšej obľúbenej postavy

Ženy z rodu Gilmorovcov Zobraziť galériu (3)
Ženy z rodu Gilmorovcov (Zdroj: fanpop.com)

Americká herečka, komička, scenáristka a producentka Melissa McCarthy si nezahrá v pripravovaných nových častiach seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007). Predstaviteľka šéfkuchárky Sookie St. James o svojej neúčasti na projekte informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

„Ďakujem za pozvanie, ale bohužiaľ, nikto mňa ani Sookie nepožiadal, aby sme sa vrátili do Stars Hollow. Prajem im všetko najlepšie,“ napísala 45-ročná rodáčka z Plainfieldu v štáte Illinois ako odpoveď na fanúšičkin tweet, v ktorom ju prosila, aby si v novej sezóne zahrala. Tvorkyňa obľúbeného seriálu Amy Sherman-Palladino pritom fanúšikov ubezpečila, že Sookienu neprítomnosť riadne vysvetlia.

Melissa McCarthy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow, ktoré bude mať štyri epizódy, si svoje úlohy zopakujú hlavné predstaviteľky Lauren Graham (Lorelai Gilmore) a Alexis Bledel (Rory Gilmore), ale aj Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk Gleason) a Keiko Agena (Lane Kim). Nové epizódy vzniknú pod režisérskou taktovkou už spomínanej filmárky Amy Sherman-Palladino, ktorá bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom.

Ženy z rodu Gilmorovcov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: fanpop.com)

Melissa McCarthy je okrem úlohy Sookie známa napríklad aj ako Dena zo sitkomu Samantha Who? (2007 - 2009) či Molly Flynn zo seriálu Mike a Molly (2010), za ktorý v roku 2011 získala cenu Primetime Emmy. Zahrala si tiež vo filmochMagické deviatky (2007), Záložný plán (2010), Život je taký (2010), Vo štvorici po opici 3 (2013), Na cudzí účet (2013), Drsňáčky (2013), Miluj suseda svojho (2014) či Špión (2015). V roku 2012 si vyslúžila zatiaľ jedinú nomináciu na Oscara za výkon vo vedľajšej úlohe komédie Dámska jazda (2011).

Viac o téme: Melissa McCarthyŽeny z rodu Gilmorovcov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu