Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Teória veľkého tresku oslávila 200. epizódu: V Pasadene majú aj vlastný deň!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter)

V americkom meste Pasadena v Kalifornii oslávia 25. februára deň venovaný seriálu Teória veľkého tresku (2007). V spomínaný dátum totiž televízia CBS uvedie v premiére 200. epizódu obľúbeného sitkomu.

Zástupcovia mesta v oficiálnom vyhlásení okrem iného uviedli, že tvorcovia seriálu sa zaslúžili o zviditeľnenie Pasadeny po celom svete. "Seriál Teória veľkého tresku nazýva Pasadenu už 200 častí svojím domovom. Je pre nás veľká česť, že toto mesto, ktoré dalo veľmi veľa našim postavám a príbehom, opäť raz dokázalo, že je naozajstnou inšpiráciou," vyjadrili sa výkonní producenti projektu Chuck Lorre, Steven Molaro a Bill Prady.

Teória veľkého tresku oslávila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: comingsoon.net)

Tvorcami sitkomu o vedcoch, ktorým sa do života priplietla krásna mladá žena, sú spomínaní Bill Prady a Chuck Lorre. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Na konto si v rokoch 2009 a 2013 pripísal cenu asociácie televíznej kritiky pre najlepší komediálny seriál.


Mohlo by vás zaujímať:Hviezdy Teórie veľkého tresku: Čo robili pred úspešným seriálom?


Spomedzi hercov a herečiek najviac žiari Jim Parsons (Sheldon), ktorý získal štyri ceny Primetime Emmy (2010, 2011, 2013, 2014) i Zlatý glóbus (2011). Okrem toho v sérii účinkujú Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard), Kunal Nayyar (Raj), Mayim Bialik (Amy) či Melissa Rauch (Bernadette).

Viac o téme: Teória veľkého treskuJim Parsons
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu