Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Habovci opäť v hre a v novej zostave: Nespokojní boli diváci aj Vilo!

Moja mama varí lepšie, Habovci Zobraziť galériu (3)
Moja mama varí lepšie, Habovci (Zdroj: TV JOJ)

Po dlhšej prestávke sa do obľúbenej relácie Moja mama varí lepšie opäť vrátili staré známe tváre z rodinky Habovcov. Tento raz sa však varenia chopil syn Dávid a inštrukcie mu dávala namiesto otca mama Eva. Hoci dvojica postúpila do ďalšieho kola, nebolo to také jednoznačné.

Hneď ako súťažiaci dovarili, vyšiel zo zákulisia aj Vilo Habo, aby vyskúšal výtvor svojej rodiny ahneď syna smanželkou sfúkol. Pozornému Vilovmu oku neušlo, aký postup zvolili, atak schladil aj ostrieľaného Dávida,: „Ty si tu prvýkrát? Aj keď len počúvaš, mal si jej to povedať, nie si tu prvýkrát.“ Eva, ktorá vytvárala omnoho pokojnejšie pracovné prostredie ako jej manžel, neskôr pre TV Joj povedala, že si chvíľami neuvedomovala, že ide najmä očas. Jej najväčšou oporou bol vzákulisí prítomný manžel, ktorý aj tak nakoniec potajme priznal, že je na ňu veľmi hrdý.

Ukričaný Vilo z Moja mama varí lepšie ako tvoja nešetril kritikou: Toto mu prekáža najviac!

Návrat známych tvárí však diváci vzali dvojako. Jedni sa potešili adruhí využili sociálne siete na vyjadrenie nespokojnosti. Niektorí mali zhodnotenia pocit nespravodlivosti akritizovali televíziu za to, že nedokážu do relácie nájsť nové zaujímavé rodiny.

K Habovcom patrí aj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: HabovciMoja mama varí lepšie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu