Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Také skvelé, že sa museli vrátiť: Ktoré seriály zažívajú comeback?

Ženy z rodu Gilmorovcov Zobraziť galériu (7)
Ženy z rodu Gilmorovcov (Zdroj: fanpop.com)

Niektoré seriály nás veľmi neočaria, no iné milujeme a priam rátame sekundy, kým vyjde nová časť. A o to viac ľutujeme, keď skončia úplne. Preto sa milovníkom seriálov snažia tvorcovia vyhovieť tak, že tie najúspešnejšie prerábajú a ponúkajú buď s pôvodnými hercami (o čosi staršími) alebo s novými postavami, ktoré nadväzujú pôvodný seriál. Ktorý návrat potešil najviac vás?

Rovnaká adresa, nová zostava

Beverly Hills 90210
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: fox)

Hlavní hrdinovia vseriáli Beverly Hills 90210 boli mladí, krásni avďaka rodičom aj bohatí. Predovšetkým však veľmi populárni aj medzi divákmi. Program začali vysielať vroku 1990 avtom období ho pozeral asi každý. Prvé lásky, sklamania, alkohol, školské zážitky prežívali všetci spolu shlavnými hrdinami. Škoda však, že znávratu seriálu tak veľa divákov nadšených nebolo. Vroku 2008 sa začali vysielať prvé epizódy 90210: Nová generácia. Párkrát sa na obrazovke objavili aj niektoré staré tváre. Úplne nová zostava síce priniesla čerstvý závan, no divákov tak veľmi nezaujala. Nuž, nahradiť legendu nie je také jednoduché.

Z bacuľky z Gilmoriek padnete na zadok: Fíha, Sookie, táto zmena ti naozaj pristane!

Len štyri časti zo Stars Hollow

Ženy z rodu Gilmorovcov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: fanpop.com)

Do Gilmorových dievčat a mestečka Stars Hollow sa zbláznil azda každý, kto mal šancu nejakú časť vidieť. Konzervatívna Emily, bláznivá Lorelai apríliš zodpovedná Rory sa jednoducho vkradli do životov divákov atí sa zase akoby presťahovali do neuveriteľného mestečka, kde sa toho vždy tak veľa udialo. Pokračovanie príbehu zfiktívneho Stars Hollow bude mať štyri epizódy. Príležitosti sa opäť chopí režisérka Amy Sherman-Palladino abude spolupracovať so svojim manželom, producentom Danielom Palladinom. Diváci sa môžu tešiť na takmer všetky známe tváre.

Plný dom bude ešte plnší

Plný dom
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: pictures2015.mobi)

Spomínate si ešte na Plný dom zroku 1987, vktorom býval Danny Tanner so svojimi tromi dcérami, švagrom Jessom ajeho priateľkou Rebeccou Donaldson? Tak práve vtomto roku seriál pokračuje ako Fuller House. Vňom už sú dievčatá dospelé amajú svoj život, no opäť sa dostávajú do známeho domu. ZD.J. sa stala vdova amá troch chlapcov. Na pomoc jej prichádza sestra Stephanie aj kamarátka Kimmy sdcérou Ramonnou. Vpodstate uvidíte takmer všetky pôvodné postavy akurát vstaršom vydaní - svýnimkou sestier Olsenových. Tie spoluprácu na novinke odmietli.

Návrat legendárneho seriálu: Na týchto obľúbencov sa môžete opäť tešiť

Mulder a Scullyová opäť v službe

Gillian Anderson a David
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA, internet)

Agent Mulder aagentka Scullyová spoločne pátrali po nevysvetliteľných prípadoch celých deväť sérií, čo je spolu až 202 častí. Už známa úvodná zvučka dokázala pritiahnuť ktelevíziám množstvo divákov, ktorí si nenechali ujsť žiadnu epizódu. Paranormálne javy sa však nevysvetlia samé od seba, a tak sa po štrnástich rokoch vracajú naspäť. Vrovnakom zložení sa dvojica agentov opäť pokúša vyriešiť nevyriešiteľné anájsť nové odpovede na staré otázky. Nanovo spojená dvojica sa bude zaoberať šiestimi novými mysterióznymi prípadmi.

Nový Prison Break snáď nesklame

Prison Break
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tvdaily.com)

Ani taký seriál, ako bol Prison Break, si nezaslúži len tak zapadnúť prachom. Hviezdy Wentworth Miller aDominic Purcell sa síce vďaka seriálu Flash zobrazoviek nestratili, no už podpísali aj zmluvy knatáčaniu ďalšieho pokračovania obľúbeného Úteku zväzenia. Chopí sa toho Paul Scheuring avytvorí desať epizód. Nám ostáva len dúfať, že budú na takej úrovni ako úplne prvá séria.

Zabudnite na dôchodcu Andersona: FOTO Miláčik žien mladne, toto je nový MacGyver!

Aký šikovný bude miláčik žien v mladšom vydaní?

Richard Dean Ander­son
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: rdanderson.com)

Aj hrdina MacGyver si vyslúžil svojim úspechom reboot, ktorý pripravuje televízna spoločnosť CBS. Vpôvodnej verzii si titulnú postavu zahral Richard Dean Anderson, teraz ho však nahradí sympatický mladý herec Joshua Boone. Seriál si vyslúžil viacero významných ocenení apriazeň množstva divákov, čím nasadil svojim nasledovníkom latku dosť vysoko.

Viac o téme: Akty XMacGyverGilmore girlsFull HousePrison break
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu