Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smútok a sklamanie v jojkárskej šou: Plakal mladý Habo aj súperka!

Moja mama varí lepšie ako tvoja, Habovci Zobraziť galériu (2)
Moja mama varí lepšie ako tvoja, Habovci (Zdroj: TV JOJ)

Vypadnutia sa dočkala aj tretia zostava Habovcov. Po troch remízach v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja sa už muselo rozhodnúť a štvrtý súboj poslal do ďalšieho kola Sarvašovcov. Pri vyhlásení výsledku sa prekvapivo rozplakal Dávid Habo aj súperka.

Štvrtý vzájomný duel Habovcov aSarvašovcov ako výsledok priniesol vypadnutie Habovcov. Ovíťazovi pravdepodobne rozhodlo mäso, ktoré Habovci nestihli dopiecť ani dosoliť. Prekvapivé nakoniec nebolo ani tak ich vypadnutie, ale emotívne spracovanie výsledku mladého Dávida. Ten sa vždy javil ako suverénny, trošku drzý mladík, no teraz neudržal slzy apo vyhlásení výsledku špecialistom Martinom Korbeličom sa rozplakal.

Mladý Habo by chcel dirigovať mamu! Zmenia sa kvôli nemu pravidlá šou?

Emotívny výstup rozcitlivel aj druhú stranu. „Ešte viac som začal plakať, keď som videl a počul, že plače aj súperka,“ prezradil Dávid vrozhovore pre TV Joj. Sprehrou sa nakoniec zmieril: „Vôbec neľutujem, že sme vypadli, treba dať šancu aj druhým. Viem, že táto relácia nie je len o nás. Hra je hra, či by to došlo teraz alebo potom, je to jedno a rozhodla maličkosť,“ dodal Dávid.

Viac o téme: HabovciMoja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu