Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pyco ako porotca v šou Masterchef: Neuhádnete, akej hviezde by rád navaril

Pyco, MasterChef Zobraziť galériu (3)
Pyco, MasterChef (Zdroj: TV Markíza)

Po dlhom zatĺkaní sa v kuchárskej šou MasterChef ukázal aj štvrtý porotca. Nie je ním nikto iný ako obľúbený moderátor a autor dvoch kníh o varení Martin Pyco Rausch. Po tom ako sa objavila jeho fotografia s logom šou, mnohí špekulovali o tom, že by mohol byť moderátorom. Teraz je však jeho úloha jasná.

Moderátor úspešnej šou Tvoja tvár znie povedome sa tak bude na televíznej obrazovke vyskytovať častejšie. Keďže Pyco je vegetarián vyskúšal aj súťažiacich, či dokážu navariť niečo zaujímavé aj bez mäsa. Vrozhovore pre TV Markíza prezradil, že si nevie predstaviť varenie bez olivového oleja, soli avody. Za mlada ho chlapci na dedine učili chytať ryby araky ahoci sa vyhýba nesympatickým jedlám, skúšal vdetstve aj žabacie stehienka.

Pyco, MasterChef
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Smútok a sklamanie v jojkárskej šou: Plakal mladý Habo aj súperka!

Po kratšej úvahe pre TV Markíza povedal, že najradšej by navaril pre hudobníka Mobyho: „Je vegán, tak by som si musel dávať pozor na to, čo mu tam dám. Preňho by som možno aj vedel navariť. Amožno by bol sklamaný.“ Ako veľký fanúšik považuje takéto šou za výborný zdroj inšpirácie.

Martin Rausch, Pyco, MasterChef
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív M.R./Instagram)

Viac o téme: MasterChefMartin Pyco Rausch
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu