Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ste zvedaví, čo skrýva seriál Hra o tróny? Pripravte sa, prichádza post-trónovy koktejl

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: internet)

Nový seriál HBO, ktorého producentom je Bill Simmons, moderujú Andy Greenwald a Chris Ryan, zábavne, a zároveň sofistikovane preberá otázky typu, kto, ako, kde „a čo má toto do kelu znamenať“, a to v najnovších dieloch seriálu Hra o tróny. Moderátori ponúkajú fanúšikom každý týždeň všetko, čo potrebujú vedieť o Západozemí.

Hra o tróny: Pod čiarou ponúka fanúšikom seriálu šancu ponoriť sa hlbšie do udalostí a dôsledkov každej pondelkovej epizódy nového projektu. Seriál moderujú novinári a skalní fanúšikovia Trónov, Andy Greenwald a Chris Ryan. Obaja momentálne pracujú pre The Ringer, Simmonsov webový projekt, ktorého náplňou je spravodajstvo a komentáre.

Andy Greenwald a Chris Ryan
Zobraziť galériu (5)
Andy Greenwald a Chris Ryan  (Zdroj: internet)

Každý diel seriálu Hra o tróny: Pod čiarou, rozoberá do detailov udalosti najnovšej epizódy šiestej série, a zároveň sa zaoberá  komplikovanými politickými zápletkami a dejinami epického príbehu Georga R.R. Martina, ktorý je plný pokrytectva, zrady, víťazstva i triumfov. Seriál, ktorý kombinuje ukážky z nových dielov s pohľadmi, názormi a viac či menej absurdnými prognostikami, je dokonalým post-trónovým kokteilom pre nedočakvých fanúšikov. Prináša čerstvé a zábavné pohľady do ich obľúbeného programu.

Ste zvedaví, čo skrýva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Hra o tróny: Pod čiarou je prvý program, ktorý vznikol z dlhoročnej spolupráce s Billom Simmonsom, ktorý je jednou z najvplyvnejších osobností zo sveta športových médií a zakladajúcim redaktorom Grantlandu. Je to živý, netradičný a hlboký diskusný krúžok o najnovších častiach megahitu HBO. 


Mohlo by vás zaujímať: Autor Hry o tróny poprel fámy: Neverte všetkému, čo čítate na internete 


Greenwald a Ryan  predtým moderovali Watch the Thrones (Sledujte Tróny), úspešný podcast Grantlandu. Momentálne moderujú The Watch. Greenwald je jedným z popredných amerických televíznych kritikov. Momentálne píše knihu s titulom “How to Watch TV” (Ako sledovať televíziu). Ryan je hlavným redaktorom The Ringer. Webové stránky Vulture a časopis Entertainment Weekly označili The Watch za jeden z najlepších pop-kultúrnych internetových podcastov.

Ste zvedaví, čo skrýva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Spolu premiérou šiestej série Hry o tróny (25. apríla) bude každý týždeň diel Hra o tróny: Pod čiarou vysielaný v týždni premiérového dielu. Na Slovensku tento seriál začne HBO vysielať od stredy 27.4. na HBO a HBO GO.

Ste zvedaví, čo skrýva
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: HBO)
​​

Viac o téme: HBOSeriálHra o trónyZápadozemie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu