Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nominovaný Michal Hudák: V práci sa zabáva, hnevajú ho však falošné profily!

Michal Hudák Zobraziť galériu (3)
Michal Hudák (Zdroj: Ján Zemiar)

Obľúbenú postavu slovenského šoubiznisu Michala Hudáka by ste na sociálnych sieťach hľadali márne. Paradoxne sa však vďaka nim zaradil medzi nominovaných v ankete Telkáč roka 2015.

Vankete Telkáč roka 2015 sa medzi nominovanými objavil aj známy slovenský zabávač, herec amoderátor Michal Hudák. Napriek tomu, že hlasovanie vtejto ankete prebieha na sociálnej sieti, herec knim vôbec nemá blízko: „Nie som na žiadnych sociálnych sieťach. Facebook je pre mňa cudzí pojem atak to aj ostane.“ Sám však registruje asi štyri falošné profily sjeho tvárou afotkami, kde niekto cudzí komunikuje sfanúšikmi vjeho mene. Najviac ho ale hnevá, že to sám nemôže zrušiť: „Nie som tam registrovaný, takže ma nikto nepovažuje za existujúcu osobu.“

Michal Hudák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Otom, že má svoju prácu rád, netreba ani pochybovať: „Mám prácu, pri ktorej sa zabávam azarábam za to peniaze. Je to skvelé!“ Zabávača vsebe nezaprel ani pri otázke, ako sa kpráci moderátora dostal: „Postupne. Pešo, bicyklom, autom, vlakom, lietadlom.“Michal Hudák však podobne ako množstvo jeho známych kolegov vzišiel zmalého lokálneho vsúčasnosti už neexistujúceho Rádia Flash.

Pozrite si kompleté výsledky ankety Telkáč roka 2015:Gizka Oňová spravila zmätok, riaditeľ Jojky so zmeneným imidžom: Odovzdávanie cien Telkáč roka 2015!

Viac o téme: Telkáč roka 2015Michal Hudák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu