Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najobľúbenejší redaktor Viktor Vincze: Do telky ísť nechcel, rozhodol sa v krčme!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (3)
Viktor Vincze (Zdroj: Ján Zemiar)

Cenu za najobľúbenejšieho redaktora ankety Telkáč roka 2015 si, vôbec nie prekvapivo, odniesol redaktor TV Markíza Viktor Vincze. Hoci teraz patrí medzi televíznych obľúbencov nielen u ženského publika, ísť do televízie nemal v pláne.

Viktor však dokázal, že je talentovaný aj vinom smere, keď sa zúčastnil šou Tvoja tvár znie povedome. Prekvapil hneď vprvom kole ako Enrique Iglesias, čo bola postava, ktorá sa mu stvárňovala najjednoduchšie: „Tam som len stál, mal som svoj kľud. Malo to byť len ozábave. Robil som takého šaša zo seba, čiže to mi išlo celkom jednoducho.“ Jednoznačne najviac sa potrápil po fyzickej stránke sJohnom Travoltom apo tej hlasovej bol ťažkým orieškom Bon Jovi. Aj napriek totálnemu vyšťaveniu by neváhal do toho ísť znova.

Viktor Vincze, Telkáč roka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Jeho cesta do spravodajstva rozhodne nepatrila medzi tie tradičné. „Sedel som skamarátmi vkrčme vŠali avtelevízii išla práve reklama na kastingy. Prešli sme niekoľkými kolami, nikoho som nepoznal atak nejako som sa dostal do telky.“ Pôvodne však do televízie vôbec nechcel ísť. Skúsenosti smoderovaním vrádiu Max vNitre chcel posunúť trošku ďalej, no nad televíziou ani novinárčinou neuvažoval. Až kým mu Patrik Herman, ktorý sedel vkomisii, nenavrhol, že sa viac hodí do spravodajstva. V súčasnosti je okrem redaktora spravodajstva aj moderátor relácie Reflex.

Viktor Vincze
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Výsledky ankety Telkáč roka 2015 si môžete pozrieť tu:Telkáče roka sú rozdané! Kto sú noví držitelia exkluzívneho ocenenia?

Viktor Vincze odpovedal aj čitateľom na ich otázky

Viac o téme: Telkáč roka 2015Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu