Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markízacka Farma pozná víťaza: Fúha, tak toto si vo finálovom dueli mohli odpustiť

Víťazom Farmy 7 sa stal Tomáš Zobraziť galériu (3)
Víťazom Farmy 7 sa stal Tomáš (Zdroj: markiza.sk)

Včerajší napínavý finálový duel priniesol rozuzlenie a meno konečného víťaza zaujímavej finančnej výhry, ktorým sa stal Tomáš Mrva (28) z Trnavy. V záverečnom boji sa stretol s fitnes trénerkou, češkou Luciou Mokráňovou (24). Napínavý duel ale zrejme nešiel celkom podľa predstáv.

To, že pobyt na farme, bol skutočne drsný, bolo vidieť aj v piatkovom priamom prenose. Ten sa ale celkom nezaobišiel bez komplikácií, keďže najmä s vyjadrovaním mali v Markíze mnohé problémy. Prostoreký Tomáš si neodpustil niekoľko zaujímavých poznámok, ktoré zachytil jeho mikrofón, a tak v réžií mali čo robiť, aby všetky štipľavejšie slová stihli cenzurovať.

Farma 7
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, TV Markíza)

Dlhé pípanie si mohli diváci "užiť" najmä po tretejdisciplíne, strúhaní zemiakov, v ktorej sa rozhodlo o celkovom víťazovi. Tomášom zrejme emócie lomcovali natoľko, že zabudol, že ide o priamy prenos a svoju radosť prejavil aj niekoľkými vulgárnymi nadávkami.

Súťažiaci Farmy 7
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, TV Markíza)

Nie je tajomstvom, že pracovitý Trnavčan si svoju výhru nesmierne želal už od prvého dňa siedmej série farmy, ktorá sa niesla v znamení druhej šance. Súťažiaci v nej už totiž v niektorej z predchádzajúcich sérii účinkovali. Práve Tomášovi v druhej sérii víťazstvo uniklo iba o vlások, keď v dueli prehral s bývalým vojakom Radom Speringom. Ako tvrdí Tomáš, peňažnú výhru investuje do svojej pizzérie, ktorú by si rád postavil.

Viac o téme: MarkízaVulgarizmyFarma 7FináleDuel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu