Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ukričaný kuchár ukázal citlivú stránku: Vilo Habo mal slzy na krajíčku!

Vilo Habo, V siedmom nebi Zobraziť galériu (2)
Vilo Habo, V siedmom nebi (Zdroj: Archív TV JOJ/Facebook)

Vila Habo sa zapísal divákom do pamäti ako neoblomný a ukričaný kuchár, ktorý má vysoké nároky na seba aj na druhých. Teraz však schoval svoje ukričané ja a ukázal city.

Kuchára Vila Haba preslávila televízna šou Moja mama varí lepšie ako tvoja apráve vďaka nej sa stal pre mnohých vzorom, sktorým sa chcú stretnúť. Vďaka tomu sa stal aj súčasťou iného projektu televízie Vsiedmom nebi. Stretnutie sním si vysníval malý bojovník shemofíliou Rudko. Vilo neskôr priznal, že mu počas stretnutia schorým dieťaťom nebolo všetko jedno.

Prečítajte si aj:Nová hviezda jojkárskej šou bez slov: Takú kritiku od svojho vzoru isto nečakal!

Vilo Habo, V siedmom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív TV JOJ/Facebook)

Stoľkou medializáciou Vilo pri príchode do kuchárskej relácie vôbec nerátal. To, že si stretnutie sním niekto vysníval považuje za veľkú poctu aveľmi ho to prekvapilo. Považuje seba aj svoju rodinu za ľudí, ktorí niečo dokázali vďaka televízii. „Toto stretnutie bolo pre mňa emotívne, lebo ja som mäkšej povahy a ja sa hneď rozplačem. Teraz som slzy udržal. Ten chlapec, keď nás zbadal, ožil. Ako keby druhý život doňho prišiel, keď videl Habovcov,“ povedal obľúbený kuchár pre TV JOJ.

Viac o téme: V siedmom nebiVilo Habo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu