Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Súťažiaci X Factoru v domoch porotcov: Silné emócie, bikini aj veľká Ibiza párty!

X-factor Zobraziť galériu (5)
X-factor (Zdroj: ITV)

Talentová súťaž X Factor sa presunula do ďalšieho kola, v ktorom sa skupinky súťažiacich dostali do domov svojich porotcov a mentorov. Práve tam ich talent pozorujú zo všetkých strán, aby vybrali tých najlepších, ktorí sa dostanú až do živých televíznych prenosov.

Najobávanejší kat poroty Simon Cowel vzal súťažiace do svojho domu vMalibu. Tam mu svyberaním pomáhali Mel B aEmma Bunton, takže to vyzeralo ako také mini stretnutie Spice Girls. Atmosféra začína hustnúť ana povrch sa vynárajú všemožné emócie. Podľahla im aj súťažiaca Kayleigh Marie Morgan, no našťastie bola nablízku Mel B amožno aj vďaka obrovskému objatiu následne predviedla skvelý výkon.

Ďalší zporotcov Louis Walsh vzal súťažiace skupiny na slnečnú Ibizu, kde si predtým, ako začala ťažká práca, užili poriadnu párty. Na nej dokonca stretli aj Craiga Davida. Navyše sa mohli ukázať pred Fleur East aAleshou Dixon, ktoré neskôr pomáhali Louisovi vybrať tých najlepších, ktorí sa dostanú do živých televíznych prenosov.

Sharon Osbourne si vo svojom dome vLos Angeles zase na pomoc so súťažiacimi nad 25 rokov vzala očarujúceho speváka Robbieho Williamsa. Ani sjeho pomocou však výber postupujúcich do finálových kôl nebol vôbec jednoduchý. Vkaždej ztýchto štyroch skupín sú totiž všetci zjavne talentovaní.

X-factor
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ITV)

Súťažiaci chalani zase leteli na juh Francúzska, aby navštívili vNicole Scherzinger vkrásnom Nice apredviedli svoj talent aj pred svetovou hviezdou takého formátu, ako je DJ Calvin Harris. Nicole sa ukázala ako nielen nadaná, ale aj zábavná žena avšetkých pozvala knej baviť sa do vody apochopiteľne nik zchalanov neodmietol.

Viac o téme: X factor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu