Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Sexistické a nechutné: Mokrý v obľúbenom programe poriadne prestrelil!

Juraj Mokrý v šou Uhádni môj vek
Juraj Mokrý v šou Uhádni môj vek (Zdroj: TV JOJ)

Tak toto mu fakt nevyšlo! Juraj Mokrý má zrejme časy väčšej popularity už za sebou. Zabávač sa s touto situáciou asi nechce zmieriť a využíva všetky možnosti, ako na seba upútať. Jeho účinkovanie v súťaži Uhádni môj vek mu však vynieslo viac kritiky ako pochvaly. Pred kamerami sa totiž zachoval poriadne sexisticky a vulgárne.

V šou Uhádni môj vek súťažia dvojice, ktorých úlohou je uhádnuť vek cudzích ľudí. Usmerňujú ich rôzne nápovedy – práve počas jednej z nich nazvanej ZOOM predviedol Juraj Mokrý, čo v ňom naozaj je. Súťažiacej telo, najmä pohlavné orgány opisoval asi takto: ,,Kežmarská štrbina cez Nemecký rebrík... Tatranský hrebeň, hlavný hrebeň tatranskej... Vysokých Tatier preliezol v 70. rokoch Palo Pochyli. Bol to zimný prechod cez Studenú dolinu a Kežmarský žľab, kde je Brnčalove pleso...“ Hoci diváci v sále sa smiali, moderátor Vlado Voštinár nevyzeral až tak nadšene. A čo na tento výkon hovoria televízni diváci na Facebooku?

AnnA F.: ,,Sexuálne obťažovanie v priamom prenose...."...
Alexandra V.: ,,Úplný humus.Bolo mi trápne aj za nich a takto sa k žene správa len úbožiak. Ani by som to neodvysielala!!"
Peter P.:,,Ten Mokrý odkiaľ vyšiel..z kontajnera???..niečo otrasné...suterén slovenskej zábavy..."
Anna F.: ,,To čo bolo? Úchyl v priamom prenose - toto nemá s humorom absolútne nič spoločné – omg."

Komentára na Facebooku sa nezdržala ani aktivistka Hana Fábry: ,,Nemôžem uveriť. Propagovať násilie páchané na ženách a vydávať ho za zábavu, to je naozaj mimoriadne odporné, nízke a hlupácke. Verím, že to bude riešiť Rada pre vysielanie...“

Po týchto reakciách už Juraja Mokrého zrejme do podobnej relácie tak skoro nezavolajú.

Viac o téme: Juraj MokrýUhádni môj vek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu