Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Kuriózne priznanie exčlena One Direction: Moderátorka tomu nemohla uveriť!

Chelsea Handler
Chelsea Handler (Zdroj: YouTube/WarnerBrosPictures)

Televízni moderátori sa niekedy dostanú do poriadnych rozpakov. To je aj prípad Chelsea Handler, ktorá čelila chúlostivému priznaniu známeho speváka.

Bývalý člen skupiny One DirectionHarry Styles bol už viackrát terčom zvláštneho podozrenia. Kolovali totiž o ňom reči, že namiesto dvoch bradaviek ich má až štyri. Čuduj sa svetu, je to pravda!Priznanie z neho vytiahla počas interviewamerická moderátorkaChelsea Handler a zostala výrazne zaskočená.Harry neváhal a aj cez košeľu jej ich ukázal.

Spomínaná situácia začína vo videu v čase 1:55.

Harry Edward Styles sa stal známym vďaka formácii One Direction, v ktorej pôsobil spolu s Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom, Liamom Paynom a Zaynom Malikom. Posledný menovaný však skupinu opustil v marci roku 2015. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Malika už len ako štvorica.

Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.Harry Styles sa taktiež vydalna sólovú dráhu a vydal aj debutový album, ku ktorému chystá aj svetové turné.

Viac o téme: Harry StylesChelsea Handler
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu