Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nekompromisní kati z talentových súťaží: Šírili strach i vtipné hlášky!

Koláž - porotcovia
Koláž - porotcovia

Posudzujú, chvália, kritizujú a okrem toho aj zabávajú. Bez prísnych porotcov by nefungovala žiadna talentová súťaž. Nielenže vyberajú víťazov, ale zároveň pri komentovaní jednotlivých výkonov nikoho nešetria a do sveta púšťajú jedinečné perly.

Paľo Habera

V úlohe nekompromisného kata vystupoval už v roku 2004 počas prvej série Slovensko hľadá Superstar. Pre súťažiacich bol hotovým postrachom, keďže bez mihnutia oka vyhadzoval každého, komu ušiel čo i len jeden falošný tón. Jeho hodnotenia sa všetci právom obávali, kritizoval ostro, priamo a servítku pred ústa si rozhodne nedával. Hláška: “Ty nevlastníš hlas, ale biologickú zbraň,” od prvej série priam zľudovela. Aj preto sa stal neoddeliteľnou súčasťou ďalších ročníkov tejto šou, ako aj iných talentových súťaží.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Kat Habera schytal poriadne: Kričal od bolesti a vulgárne nadával


Jaro Slávik

Neoddeliteľnou súčasťou projektu Slovensko má talent a Česko Slovensko má talent je hudobný producent a manažér hviezd Jaro Slávik. Hoci sa niektorí členovia poroty časom povymieňali, Slávik hodnotil súťažiacich zatiaľ v každom ročníku a očividne ho to baví. Nečudo, veď má dobrý čuch na talenty anetalentovaným súťažiacim bez problémov povie svoj názor. A to naplno, napríklad aj takto: "Neverím, že zo stotisíc spermií, vy ste boli najrýchlejší."


Mohlo by vás zaujímať:Z rádia priamo pred kamery: Týmto rozhlasovým moderátorom to ide aj v televízii


Julo Viršík

Do hľadania úplne prvej slovenskej SuperStarsa do porotcovských pamätízapísal aj vtedy ešte moderátor rádia Julo Viršík. Oproti ostatným kolegom boli jeho hodnotenia miernejšie, no o humorné hlášky núdza nebola. Určite si ešte pamätáte, akými slovami poctil súťažiace dvojičky: “Ste ako dve hrozná: jedna hrozná, druha hrozná…” Neskôr v semifinálových kolách vytvoril špeciálne hodnotenie, podľa ktorého delil súťažiacich na kanóny, pušky a vzduchovečky.

Lucie Bílá

Stálicou v kresle porotcu je aj česká speváčka Lucie Bílá. Mnohí súťažiaci z Talentu sa spoliehali práve na jej mierne hodnotenia. Speváčka vždy súťažiacich podporila a jej typickým prejavom v Talente bolo jačanie, pískanie a iné prejavy nadšenia. Keď ju však niekto naštval neprimeraným správaním, dala to dôrazne najavo. Vždy šarmantná porotkyňa dosť výrazne vybuchla pri namyslenom komediantovi. „Vieš čo, choď do prdele, ty vole. Kto chce, aby odišiel, nech zdvihne ruku,“ zakričala a dokonca odišla zo sály.


Mohlo by vás zaujímať:Máme kopu kvalitných osobností, no vidíme ich len zopár: Títo sú všade!


Viac o téme: Lucie BíláPaľo HaberaSuperStarJulo ViršíkJaro SlávikTalent
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu