Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kveta Horváthová prekvapujúco priznáva: Na toto by som si rozhodne netrúfla!

Kveta Horváthová
Kveta Horváthová (Zdroj: Instagram kvetkah)

Slovenská moderátorka Kveta Horváthová hlboko obdivuje mnohých slovenských a českých hercov a herečky.

„Na Slovensku a v Česku máme skvelých hercov a herečky. Veľmi veľa ich mám obľúbených a som šťastná, že mám vo svojom archíve odložené viaceré fotografie a rozhovory, ktoré som s nimi mohla urobiť. Nikdy nezabudnem napríklad na rozhovor s Ivou Janžurovou či Helenou Růžičkovou. Ako malá som mala zároveň možnosť účinkovať v rozhlasových hrách s pánom Machatom alebo s pánom Chudíkom. To sú momenty, na ktoré si vždy rada spomeniem,“ poznamenala v rozhovore.

Sama by sa však ako herečka pred kameru podľa vlastných slov nikdy nepostavila. „Na herectvo ako také by som si asi netrúfla. Ja som moderátorka, takže jedine, že by som niekde zahrala samu seba. To sa aj párkrát stalo, v niektorých markízackych seriáloch,“ prezradila sympatická rodáčka z Bánoviec nad Bebravou, ktorá si v rámci svojej moderátorskej kariéry často v mysli vybaví ešte jedno zásadné stretnutie. „Nezabudnem ešte na stretnutie s Waldemarom Matuškom, ten mi s Helenkou Vondráčkovou v štúdiu vo vysielaní spieval To se nikdo nedoví... To sú pre mňa krásne chvíle. Som šťastná, že som stretla takéto osobnosti,“ podotkla s úsmevom Horváthová.

Kveta Horváthová nemá žiadny problém: Ukázala ranné FOTO bez mejkapu!

Ďalšiu moderátorskú métu či tajný sen podľa vlastných slov nemá. „Priznám sa, že sa nad tým nejako nezamýšľam. Začala som veci vnímať tak, že príde, čo príde a čo nepríde, nepríde a naozaj sa teším z každého jedného dňa. Dôležité je, aby sme boli zdraví. To si, čím som staršia, stále viac uvedomujem,“ uzavrela.

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu