Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nekonečný seriál príde o obľúbené postavy: S koncom série skončia aj tieto dámy

Klinika Grace Zobraziť galériu (2)
Klinika Grace (Zdroj: ABC)

Herecké obsadenie seriálu Klinika Grace (2005) po jeho aktuálnej štrnástej sezóne opustia Jessica Capshaw a Sarah Drew. Štyridsaťjedenročná Capshaw, ktorá stvárňuje detskú chirurgičku Arizonu Robbins, účinkuje v obľúbenom projekte z lekárskeho prostredia už desiatu sezónu.

Tridsaťsedemročná Drew sa ako April Kepner po prvý raz predstavila v roku 2009 v šiestej sérii. Podľa zdrojov portálu Deadline by pritom mali byť jedinými členkami hlavného hereckého obsadenia, ktoré tento rok seriál opustia. I keď tvorcovia a tvorkyne zatiaľ oficiálne neohlásili obnovenie seriálu do ďalšej sezóny, rozhodnutie už zrejme padlo, keďže ratingy projektu sa naďalej držia vysoko a jeho hlavná hviezda Ellen Pompeo podpísala nový dvojročný kontrakt.

Jej nová zmluva, ktorá jej vynesie 20 miliónov dolárov ročne, však podľa nich v žiadnom prípade nesúvisí s odchodom Capshaw a Drew, ako naznačujú internetové špekulácie. Je to podľa nich čisto kreatívne rozhodnutie.


Mohlo by vás zaujímať:Miláčik žien zo seriálu Klinika Grace je zase voľný: Rozvod po dlhoročnom manželstve


"Arizona a April sú navždy votkané do sveta Kliniky Grace vďaka výnimočnej práci Jessicy Capshaw a Sarah Drew. Ako scenáristi musíme sledovať príbehy smerom, akým sa chcú uberať a to niekedy znamená rozlúčiť sa s postavami, ktoré milujeme. Spolupráca s týmito mimoriadne talentovanými herečkami bola radosťou a poctou," vyjadrila sa výkonná producentka a scenáristka Krista Vernoff. Hlavná tvorkyňa Shonda Rhimes pritom naznačila, že obe sa môžu ešte v budúcnosti v seriáli objaviť.

Klinika Grace
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ABC)

Seriál Klinika Grace sa odohráva v nemocnici Seattle Grace, neskôr premenovanej na Grey-Sloan Memorial, kde pôsobí jeho hlavná hrdinka a rozprávačka Meredith Grey v podaní Ellen Pompeo. Hlavnými hereckými hviezdami sú okrem Pompeo aj Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Camilla Luddington či odchádzajúce Jessica Capshaw a Sarah Drew. Seriál už opustili napríklad Sandra Oh, Patrick Dempsey, Eric Dane, Chyler Leigh, Katherine Heigl, Sara Ramirez alebo Kim Raver, ktorá sa však vrátila na niekoľko epizód 14. sezóny.

Viac o téme: Klinika Grace
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu