Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nevyhrali SuperStar a predsa sú slávni: Títo sú dokonca úspešnejší ako víťazi!

SuperStar
SuperStar (Zdroj: filmovyguru.cz)

Vyhrať spevácku súťaž SuperStar sa v každej sérii usiluje množstvo mladých talentovaných umelcov. Uspieť pred náročnou porotou a divákmi chce nielen dávku talentu, ale aj šťastia. A tak sa mnohokrát stane, že súťaž opustia ešte pred samotným finále aj vynikajúci speváci. Tí, ktorí si však idú za svojím snom, často dopadnú lepšie ako víťazi.

Ben Cristovao

Kým talentovaný spevák skončil v roku 2009 v Československej SuperStar na siedmom mieste, tento rok si už mohol zaslúžene užívať porotcovskú stoličku. Niet sa čomu čudovať, veď za tých pár rokov sa stal hudobnou stálicou s fanúšikmi nielen v Česku a na Slovensku, ale aj v zahraničí. Jeho piesne na YouTube sa môžu pýšiť obrovským množstvom zhliadnutí. Očividne ani siedme miesto v súťaži nemusí byť problém.


Mohlo by vás zaujímať:Vyhrali SuperStar a teraz čo? Pripomeňte si všetkých víťazov speváckej súťaže


Celeste Buckingham

Slovenská speváčka s americko-švajčiarskymi koreňmi fanúšikov pobláznila už na začiatku súťaže, no čakala ju ešte dlhá cesta. Hoci sa v SuperStar udržala len do druhého finálového kola, dnes žne zaslúžený úspech. Fanúšikov si získala piesňou Run, Run, Run, od ktorej už ubehlo niekoľko rokov. Celeste sa hudbe venuje na plný úväzok a dokonca si vyskúšala aj herectvo vo filme Bajkeri.

Adam Ďurica

Talentovaný spevák sa predviedol v úplne prvej slovenskej SuperStar v roku 2004. Jej víťazkou sa vtedy stala Katka Koščová, ktorá sa aj napriek niekoľkým vydaným albumom nedostala na výslnie. Ďurica spevácku súťaž využil oveľa lepšie. Hoci skončil už v semifinále, v súčasnosti patrí medzi stálice slovenskej hudobnej scény.


Mohlo by vás zaujímať:Prvá SuperStar pobláznila Slovensko: Kde sú nádejní speváci dnes?


Monika Bagárová

Ani česká kráska Monika Bagárová sa nestala víťazkou SuperStar, ktorej sa zúčastnila v roku 2009. To jej však nezabránilo v tom, aby rozvíjala svoju kariéru. Za sebou má už zopár albumov aj videoklipov. Svoje piesne dokonca nahrávala za veľkou mlákou. Mladá speváčka však neboduje len na hudobnej scéne, ale aj tej módnej.

Dominika Mirgová

Dominika Mirgová prehrala až vo veľkom finále. Ani druhé miesto jej nestálo v ceste za hudobným úspechom. Na Slovensku si našla pevnémiesto. Svojimi piesňami motivuje najmä mladých, čo má zjavnýúspech.


Mohlo by vás zaujímať:Opilec Mikla, prešľap Rolins či oholená hlava: Talentové súťaže v tieni škandálov!


Miro Jaroš

Aj ďalší účastník prvej SuperStar si užíva slávu, hoci na trošku iných pódiách. Miro Jaroš, ktorý skončil na 6. mieste, sa v súčasnosti venuje tvorbe pre deti. Jeho obľúbenosť dokazujú vysoké čísla na jeho YouTube kanáli. Namiesto veľkých stageov ho dnes môžete vidieť v žltej košeli s červeným motýlikom.

Viac o téme: Celeste BuckinghamSuperStarBen CristovaoMonika BagárováAdam Ďurica
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu