Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Soňa Skoncová si na dovolenke užila babskú jazdu: FOTO Telo ako pravá bohyňa!

Soňa Skoncová
Soňa Skoncová (Zdroj: Instagram sonaskoncova)

Slovenská modelka a moderátorka Soňa Skoncová si užila dovolenku s mamou a sestrou na Sardínii.

"Po dlhej dobe sme sa vybrali na dovolenku všetky tri a spravili sme si parádnu babskú jazdu. Mali sme požičané auto a jazdili sme krížom krážom. Dokonca sme si požičali aj loďku, s ktorou sme navštívili pár najkrajších pláží. Každá z nich bola jedinečná. Popritom sme hrávali karty, v ktorých ma dievčatá poriadne nabili - šťastie v hrách som nikdy nemala - a po večeroch sme si zašli na pizzu či na zmrzku. Bol to zážitok. Sardínia je prekrásna," povedala v rozhovore. "Ja som taký akčný typ, nemám rada dovolenky typu ležanie, takže sme veľa cestovali a menili sme ubytovania. Na jednom mieste počas celej dovolenky neviem vydržať," dodala.

Letný čas pritom vraj mladá tmavovláska doslova miluje. "Leto je moje najobľúbenejšie obdobie, vedela by som v ňom fungovať kľudne celý rok, možno na striedačku s jarou. Baví ma obliecť si iba letné šaty a nebabušiť sa ako cibuľa, bavia ma dlhé dni, slnko a moje pehy na nose. Toto leto si plánujem opäť užiť," poznamenala Skoncová.

Tráviť ho podľa vlastných bude už viac-menej na Slovensku. "Na dovolenku k moru chodím rada ešte pred sezónou, takže more som si už vyčerpala a leto budem tráviť už iba na Slovensku. Pôjdem určite na festivaly - cez víkend sa chystám s kamoškou na Pohodu a čo sa týka zahraničia, to ešte uvidíme. Chcela by som sa vrátiť naspäť do Tokia, pretože v tej dobe, keď som tam žila, som nemala rada suši a nikdy som ho nevyskúšala, to musím napraviť," zasmiala sa.

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu