Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prísnejšie väzenie a nové problémy: Pozrite si ukážku šiestej série Orange Is the New Black

Šiesta séria Orange Is the New Black
Šiesta séria Orange Is the New Black (Zdroj: YouTube/Netflix)

Seriál založený na memoároch je niečo úplne odlišné ako iné seriály pre ženy. Hlavnou postavou je Piper, ktorá sa dostáva do väzenia. Tam sa stretáva so svojou niekdajšou partnerkou, ale aj ďalšími ženami. Nechýbajú vtipné situácie, nadhľad či vážne témy. Úspech projektu od Netflixu spôsobil, že tu máme trailer už pre šiestu sériu populárneho seriálu. Čo sa zmení v živote hlavných hrdiniek?

Šiesta séria populárneho seriálu Orange Is the New Black otvára pre uväznené ženy úplne nový a rozhodne drsnejší svet. Dostanú sa totiž do úplne iného väzenia, ktoré je tentokrát vybavené maximálnou ostrahou. To sa dalo čakať hlavne po udalostiach z piatej série, kedy si hlavné hrdinky poriadne zavarili. Nové väzanie však poriadne preverí ich fyzickú a nemenej aj psychickú silu.

Dámska jazda môže ihneď začať: Tieto seriály vás pobavia aj rozplačú

Teraz sa z tvrdých dievčat stávajú nováčikovia a musia prejsť novými pravidlami. Sú nútené začať úplne od spodu rebríčkav snahe dostať sa do očí chovancomajstrážcom, ktorí sa radi vyžívajú v mučení. Budú sa testovať priateľstvá a vytvoria sa nové spojenectvá - niektoré podľa vlastného výberu a iné podľa okolností - keďže ženy čelia viacerým obvineniam z nepokojov. Budú sa zoskupovať a udržiavať svoje väzby neporušené, alebo sa všetko zvrtne opačným smerom? To sú otázky, na ktoré dostaneme odpoveď už 27 júla, kedy celá séria premiéruje na Netflixe.

Seriál z prostredia ženskej väznice sa uchytil takmer okamžite. Pre zaujímavosť, jeden diel vyšiel spoločnosť na necelé štyri milióny dolárov. Tým, že získal vysoké hodnotenia kritikov a za prvé štyri série si odniesol štyri ceny Emmy, tvorcovia sa rozhodli preventívne produkciu obnoviť na ďalšie tri série. Väčšina z rozpočtu šla na účet herečkám.

Viac o téme: NetflixSeriál Orange Is the New Black
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu