Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vo Farme nastanú obrovské zmeny: Neuveríte, kto nahradí moderátorskú stálicu

Farma
Farma (Zdroj: TV Markíza)

Kvetu Horváthovú vo Farme nahradí komička Evelyn. Zmena moderátorky prišla súbežne s novým konceptom formátu. Horváthová zmenu prijala s nadhľadom a svojej nasledovníčke drží palce.

Reality šou televízie Markíza Farma vymenila moderátorku. Namiesto Kvety Horváthovej, ktorá vo formáte pôsobila od jeho začiatku celých deväť sezón, sa v desiatej, koncepčne celkom novo vystavanej sérii pod novým názvom Farma X, na obrazovkách objaví komička Eva Kramerová alias Evelyn.

„S úplne novým konceptom Farmy dochádza k prirodzenej zmene niektorých stabilných účinkujúcich. Novou sprievodkyňou života farmárov bude komička Evelyn, ktorá svojím prirodzeným humorom do nového konceptu výborne zapadá. Kvetke ďakujeme za jej vynikajúcu prácu na Farme počas uplynulých deviatich sezón a tešíme sa spolu s ňou na nové projekty, ktoré ju v budúcnosti v našej televízii čakajú,“ uviedol pre portál pluska.sk riaditeľ marketingu a PR televízie Markíza Michal Borec.


Mohlo by vás zaujímať:Milovaná i nenávidená Farma: Televízny fenomén prežil už deväť sérií!


Evelyn sa z novej príležitosti veľmi teší. „Mám rada výzvy a táto ponuka ňou rozhodne je. Veľmi sa teším na novú rolu, ktorú si môžem vyskúšať. Verím, že to ocenia aj diváci. Nový koncept Farmy ma veľmi oslovil, baví ma a som rada, že môžem byť jeho súčasťou,“ poznamenala Evelyn.

Palce jej pritom drží nielen celý tím novej Farmy X, ale aj samotná Kveta Horváthová. „Farma pre mňa zostane nezabudnuteľným televíznym projektom a zaujímavou moderátorskou príležitosťou. Vďaka nej som precestovala kus Slovenska, spoznala nádherné časti našej krajiny, stretla veľa milých ľudí... Evelyn a novej podobe Farmy držím palce!“ vyjadrila sa moderátorka.

Farma X bude podľa zástupcov televízie skutočným reštartom šou. Súťažiaci obnoveného formátu to nebudú mať ľahké, budú si totiž musieť vybudovať novú farmu celkom od základov. Na fanúšikov a fanúšičky šou čaká zároveň ďalšie veľké prekvapenie, ktoré však televízia plánuje prezradiť až neskôr.

Viac o téme: FarmaEvelynKvety Horváthová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu