Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Martin Nikodým je nadšený z obrovskej výzvy: Táto šou je hlavne o zákulisí

Martin Nikodým
Martin Nikodým (Zdroj: TV Markíza)

Martin Nikodým je nadšený z účasti v šou Tvoja tvár znie povedome. Pre známeho moderátora je to však i obrovská výzva. Najväčšie obavy má podľa vlastných slov z dodržiavania predpísanej choreografie.

Slovenský moderátor Martin Nikodým si plnými dúškami užíva účasť v zábavnej šou TV Markíza Tvoja tvár znie povedome. Popri zábave je to však preňho aj obrovská výzva. „Je to náročné, čo sa týka prípravy, lebo tie spevácke vystúpenia sú o niečom úplne inom, ako moje moderátorské výstupy. Keď moderujem, dostanem scenár, ktorého sa do istej miery držím, je to linka, po ktorej idem a vytváram, čo sa mi chce, kdežto tu som nútený niekoho stvárňovať, mal by som sa to pokúsiť spievať a čo je ešte oveľa horšie, mal by som sa pokúsiť to odtancovať, a tak, ako to navrhol choreograf, to znamená, že sa nemôžem pohybovať, ako sa mne chce, ale musím rešpektovať tú choreografiu a to vystúpenie,“ priblížil v rozhovore.


Mohlo by vás zaujímať:Noví kapitáni o zmenách v Milujem Slovensko: Pôjdu vlastnou cestou, porovnávania sa neobávajú


Najviac ho pritom podľa vlastných slov fascinuje zákulisie šou. „To je neuveriteľné! Dokonca mám pocit, že tá šou je najviac o zákulisí. Keď vidíte, čo dokážu tie dámy kostymérky, to je priam neskutočné... Musia na jeden večer nachystať osem kostýmov, na tých našich telách ich ešte došívajú a upravujú... A práca tých maskérov, oni vám úplne zmenia tvár! Ja mám zhodou okolností už v prvej časti takú masku, že sú tam len moje oči. Šesť hodín som sedel v kresle, maskovali ma a obliekali. To bola úžasná a neopakovateľná skúsenosť,“ poznamenal obľúbený moderátor.

Interpretov, ktorých v šou stvárnia, si pritom sami nevyberajú. „Pred začiatkom nakrúcania sme mali režisérovi ponúknuť nejakých interpretov, ktorých by sme radi stvárnili. Či si z nich však vyberie, je otázne. Nevieme to dopredu. A keď nám oznámia, koho máme predviesť, máme týždeň na to, aby sme sa pripravili. Je to desaťtýždňový kolotoč a už som v ňom a priznám sa, že už po prvom dieli sa cítim unavený... No zároveň sa na to teším. Už v tejto chvíli viem zadanie aj do druhej časti. To bude veľká výzva, pretože pôjdem veľmi proti sebe samému. Budem musieť pre to, aby sa mi to podarilo hodnoverne stvárniť, naozaj urobiť veľmi veľa. Budem totiž stvárňovať ženu,“ povzdychol si na záver.

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeMartin Nikodým
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu