Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vynovené Milujem Slovensko štartuje už v piatok: Aké novinky uvidíme a čo na to účinkujúci?

Šou Milujem Slovensko
Šou Milujem Slovensko (Zdroj: Facebook/Šou Milujem Slovensko)

V piatok večer o 20:20 odvysiela RTVS na Jednotke prvú časť 7. série zábavno-vedomostnej šou Milujem Slovensko. Tvorcovia relácie tentoraz stavili na niekoľko noviniek. Okrem upravenej scény televízneho štúdia sa tak na divákov a diváčky tešia i noví kapitáni súťažných tímov, herec a stand-up komik Juraj Šoko Tabaček a herečka Stanka Kašperová.

Dvojica, ktorá sa stretla už počas štúdií na Akadémii umení v Banskej Bystrici, sa na novú výzvu zodpovedne pripravila. Ako sa obaja vyjadrili, pre výhru urobia všetko, čo je v ich silách, no v žiadnom prípade nie na úkor ich priateľstva a prirodzenej ľudskej dôstojnosti. „Ja milujem súťaže, milujem výzvy, milujem všetko, v čom sa dokáže zosobniť moja energia, ale napriek tomu to robím veľmi ľudsky, veľmi človečensky a viem prehrávať,“ povedala v rozhovore Kašperová.

„Tiež som človek, ktorý sa nezloží, keď prehrá, ale mám prirodzenú tendenciu vyhrávať. Chcel by som vyhrať, no jedine, keď vyhrám poctivo a oprávnene, iná výhra ma nezaujíma,“ nadviazal na jej slová Tabaček, ktorý, ako priznal, nemá zatiaľ premyslenú žiadnu konkrétnu taktiku. „Dôležité je mať rád ľudí, veriť v nich a snažiť sa to neohýbať cez koleno a netlačiť na pílu. Ja dúfam, že to, čo budú mať možnosť diváci vidieť, bude naozaj prirodzený obraz toho, ako Juraj Tabaček reaguje na situácie, ktoré prichádzajú,“ vyjadril sa sympatický interpret.

Ako zároveň priznal, poteší sa, keď si s Kašperovou budú na pľaci živo nahrávať na smeč. „Ja som už trošku zvyknutý na to televízne prostredie, tým pádom budem možno väčší chrapúň v tom, že si budem vedieť ukradnúť väčší priestor, aby som sa prejavil, no tieto pomyselné jazýčky váh sa podľa mňa rýchlo vyrovnajú, ak nie otočia. Veľmi by som sa tešil, keby sme so Stankou mali vzťah, ktorý je kamarátsky, ale taký, v ktorom mi bude smečovať a budeme si jeden druhého doberať. A som presvedčený o tom, že toto sa diať bude, že si vytvoríme vzťah, ktorý bude o takom ping-pongu. Ja si myslím, že ak má dvojica vytvoriť niečo zaujímavé, musí tam byť do istej miery aj napätie, ale ľudia musia chápať, že sa máme radi. Myslím si, že so Stankou tú chémiu máme a som zvedavý, či dokáže prejsť cez obrazovku aj do obývačiek,“ podotkol Tabaček.

„My sme obaja narodení v znamení leva, máme podobnú energiu a naozaj nám nejde o to, aby sme jeden druhého hejtovali, aby sme hrubo dávali jeden druhého dole. Budeme sa snažiť navzájom sa podporiť. Bude mi ľúto, keď Šoko nahrá viac bodov, ale napriek tomu je to len o jeho šikovnosti a šikovnosti jeho tímu,“ dodala Kašperová.

Na moderátorské kreslo si opäť sadne Martin Nikodým. „Ja si prajem iba to, aby sme sa všetci dobre zabavili, aby sa tá energia preniesla na obrazovku tak, ako sa to doteraz vždy preniesla a aby sa v konečnom dôsledku zabavili naši diváci, lebo pre nich to predsa robíme,“ povedal moderátor, ktorý má však z nových kapitánov očividne veľkú radosť. „Stanka priniesla so sebou nádhernú hráčsku energiu a Šoko je zas taký bonmotista, je to veľmi inteligentný a prirodzene vtipný človek, ktorý vie svoj intelekt pohotovo a improvizovane využívať. Uvidíme, ako sa im bude dariť,“ uzavrel Nikodým. Televízia by mala podľa informácií PR manažéra RTVS Juraja Kača reláciu vysielať tradične v týždennej periodicite, vždy v rovnakom čase.

Viac o téme: RTVSMilujem Slovensko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu