Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Nový seriál sa okráda o fanúšikov: Tento vtip so Saganom sa vôbec nepodaril

(Zdroj: Youtube)

Televízia JOJ začiatkom septembra predstavila sitkom Ministri. V hlavnej úlohe hrá Tomáš Maštalír, ktorý stvárňuje bezcharakterného premiéra, najväčšieho narcisa a egomaniaka. Lenže vtip s Petrom Saganom bol výrazne cez čiaru.

Práve obľúbenému hercovi prischla postava, ktorá urobí čokoľvek pre to, aby sa udržala pri moci. Pomáhajú mu pri tom jeho lojálniministri, hŕstka klamárov, podvodníkov, bývalých väzňov a vekslákov.

Popri Maštalírovi v sitkome hrajú Milo Kráľ, Marián Miezga, Helena Krajčiová, Lukáš Latinák, Jana Oľhová, Jozef Vajda, Richard Stanke, Michal Režný a ďalší. Na mnohých seriálových situáciach a hláškach sa dá pomerne dobre zasmiať.

Lenže robiť si srandu z najlepšieho slovenského športovca a hviezdy cyklistického sveta bol prinajmenšom zvláštny ťah. Ak by išlo o nejakú úsmevnú scénu s vtipnou pointou, nič by sa nedialo. Lenže trápny vtip s motorčekom pôsobilna divákov veľmi negatívnym dojmom. Obzvlášť, ak ho musel predniesť tak populárny a uznávaný herec, akým je Tomáš Maštalír. Scenáristovi sa asi príliš nepoďakuje...

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu