Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Česká kriminálka bude pokračovať: Zahrá si v nej znovu aj Zdena Studenková

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Zdroj: prima.iprima.cz)

Televízia Prima začala nakrúcať druhú sériu úspešného kriminálneho seriálu Temný Kraj. Titul, ktorý patril v roku 2017 medzi najsledovanejšie projekty českej Primy, vysielala na Slovensku od začiatku minulého roka Prima Plus.

Nová séria Temného Kraja sa začne návratom bývalého elitného kriminalistu z pražského oddelenia vrážd Petra Kraja do práce po operácii mozgu. Aj v nových častiach ho pritom bude prevádzať jeho verný spoločník, pes Egon. Na scénu sa vráti aj veterinárka Tereza Coufalová, policajtka Naďa Hamplová, snaživý policajt Vojta Coufal a lenivý Pepa Sláma a chýbať nebude ani Petrov kolega Luboš Bach či súdny patológ Kryštof Steiner.

Popri Lukášovi Vaculíkovi a Tereze Kostkovej sa tak na pľaci opäť stretnú Kristýna Nováková, Jan Teplý, Karel Zima, Martin Trnavský, Saša Rašilov či Zdena Studenková, ktorá sa, rovnako ako v prvej sérii, predstaví v úlohe šéfky pražskej kriminálky Libuše Kvapilovej. „Jej úloha síce už nebude taká významná ako v prvej sérii, no napriek tomu ju diváci v niekoľkých epizódach uvidia,“ uviedol PR manažér kanálu Prima Plus Filip Roháček.

Rovnako ako herci, tak i zástupcovia televízie Prima a tvorcovia seriálu veria v úspech novej série. Na uvedenie Temného Kraja 2 si však diváci a diváčky v Česku i na Slovensku budú musieť ešte nejaký čas počkať. Česká Prima plánuje pokračovanie vysielať už budúci kalendárny rok, kedy presne sa však seriál dostane na obrazovky a kedy ho uvedú na Prima Plus, zatiaľ zástupcovia televízie nepotvrdili.

Viac o téme: Zdena StudenkováTemný Kraj
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu