Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Herecké obsadenie snov: Tieto hviezdy sa objavia v zaujímavom seriálovom počine

Anne Hathaway
Anne Hathaway (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

Anne Hathaway, Tina Fey či Dev Patel si zahrajú v antológii Modern Love. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Andy Garcia, Andrew Scott alebo Sofia Boutella.

Americké herečky Anne Hathaway a Tina Fey a ich anglický kolega Dev Patel si zahrajú v antológii Modern Love, ktorú pripravujú Amazon Studios. Novinka vzniká na motívy rovnomenného stĺpčeka a podcastu denníka New York Times. Okrem spomínaných sa v sérii predstavia aj John Slattery, Brandon Victor Dixon, Catherine Keener, Julia Garner, Andy Garcia, Cristin Milioti, Olivia Cooke, Andrew Scott, Shea Whigham, Gary Carr, John Gallagher Jr. či Sofia Boutella.


Mohlo by vás zaujímať:BBC začne nakrúcať seriál Dracula: Stoja za ním autori obľúbeného Sherlocka


"Je to, ako keby som sa zobudil v hereckej cukrárni. Podarilo sa nám zhromaždiť snové obsadenie z mojich obľúbených hercov. Je to svedectvo o dosahu pôvodného stĺpčeka a, teraz viac ako nikdy, toho, že láska je jedinou istotou," vyjadril sa v stanovisku tvorca antológie John Carney.

Projekt bude mať osem polhodinových epizód, ktoré budú režírovať Sharon Horgan, Tom Hall či Emmy Rossum, pričom prví dvaja menovaní sa na svojich častiach budú podieľať aj ako scenáristi. Projekt je momentálne v produkcii v New Yorku.

Viac o téme: Anne HathawayDev PatelTina Fey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu