Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Legendárny seriál sa vracia! VIDEO Beverly Hills 90210 je definitívne tu, poďme na to

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Andy Kropa/Invision)

Legendárny seriál z 90. rokov Beverly Hills 90210 sa vracia! Návrat potvrdili všetci herci, ktorí si v pôvodnom seriáli zahrali. Bohužiaľ, ešte predtým sa museli vyrovnať s tragickou správou o úmrtí jedného z nich. Luke Perry, predstaviteľ fešáka Dylana, pred dvoma mesiacmi zomrel. Napriek tomu bude mať seriál premiéru začiatkom augusta. Či si ôsmeho člena partie pripomenú, zatiaľ nie je známe. Tvorcovia však do sveta vypustili prvý trailer.

Beverly Hills 90210 bol v 90. rokoch populárnym tínedžerským seriálom, ktorý sledovali milióny divákov. Osudy postáv sa síce skončili po desiatich sériách v roku 1999, no tvorcovia sa rozhodli pre veľkolepý návrat! Do sveta vypustili prvé upútavky. Pozrite sa na ne.

Poďme na to!

„Je to tu, zlato! Poďme na to!“ Aj takéto slová zazneli v úvodných videách ku comebacku populárneho seriálu. Všetci herci sa evidentne na pokračovanie tešia. Niet sa čo čudovať, po takmer dvadsiatich rokoch si všetci toho preskákali veľa. Premiéra bude 7. augusta tohto roka a mala by mať šesť epizód.

Jedna z predstaviteliek - Jennie Garth - prezradila, že sa budú venovať pozadiu hlavných hrdinov. „Ide o vnútorný pohľad na životy ľudí, ktorí v tých topánkach chodili desať rokov, ale aj o tom, ako sa opäť dajú dokopy,“ povedala a uznala, že je to ťažké, no chceli vzdať poctu aj pôvodnému seriálu. Okrem pôvodného seriálu je natočené aj voľné pokračovanie, kde sa v hlavných úlohách objavili iní herci, mladšia a dravejšia generácia 21. storočia.

Tragická udalosť

V pokračovaní seriálu sa objavia všetci pôvodní hlavní herci -Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling a Gabrielle Carteris. Jediným, kto bude chýbať, je Luke Perry. Krátko po prvých klebetách o pokračovaní totiž zomrel na následky masívnej mozgovej mŕtvice, čo zasiahlo väčšinu jeho kolegov z Beverly Hills.

Foto: SITA/AP/Jeff Christensen
Zobraziť galériu (2)
Foto: SITA/AP/Jeff Christensen  (Zdroj: SITA/AP/Jeff Christensen)

Herca hospitalizovali v ten istý deň ako televízia Fox oznámila, že v lete odvysiela novú limitovanú sériu Beverly Hills 90210, ktorá bude mať šesť epizódNajmä Shannen Doherty. Napriek tomu sa môžeme na pokračovanie a nie je vylúčené, že bude súčasťou aj nejaká spomienka na fešáka Dylana, ktorý mal dôležitú úlohu v živote seriálovej Brendy (Doherty)aj Kelly (Garth).

Viac o téme: Luke PerryBeverly Hills 90210Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu