Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Je to tu! Populárna slovenská kriminálka Za sklom pokračuje: Vražda Kuciaka, mafiáni i gangstri

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Marcel Grega TV Joj)

A je to tu! Diváci sa môžu začať tešiť. Slovenský seriál z prostredia polície, ktorý odkrýva organizovaný zločin, je späť. Herci a tvorcovia seriálu oznámili, že natáčanie tretej série sa začalo. V hlavných úlohách sa znova predstavia Tomáš Maštalír a Ján Koleník, no uvidíte i množstvo nových tvárí.

O nakrúcaní tretej série informovali tvorcovia, ale aj jeden z hlavných predstaviteľov Ján Koleník na svojej sociálnej sieti. O ďalšej sérii sa hovorilo už dlho. Vražda novinára a jeho snúbenice zmenila Slovensko a tvorcovia seriálu nemohli tento fakt ignorovať. Táto tragická udalosť bude jedným z hlavných motívov tretej série. Informáciu priniesla TV JOJ, na ktorej seriál budete môcť sledovať.

Aktuálnejšie to byť nemôže

V seriáli by sa okrem známych tvári mala objaviť aj Jana Kolesárová, ktorá si zahrá novú kolegyňu Silviu.„Je to krásny projekt. Myslím si, že to bude intenzívne pre slovenského aj českého diváka. Už aktuálnejšie to byť nemôže,“ povedala herečka. Seriál tentoraz nesľubuje len najkvalitnejších slovenských hercov, ale aj vizuálny zážitok. Jedným z režisérov je Peter Bebjak, ktorý má na konte viacero význmaných ocenení. Natáčať sa začalo začiatkom tohto týždňa.

Je to tu! Populárna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Ján Koleník)

„Som rád, že Za sklom opäť prichádza na obrazovky, že sa nakrúca,“ povedal Koleník. Rovnaké pocity mala aj jeho kolegyňa Zuzana Kanócz, ktorá sa opäť v seriáli objaví. „Naši dvaja vyšetrovatelia svojím spôsobom stále nemajú istotu v tom, kde je dobro a zlo. Vyšetrovacích liniek aj prípadov bude viac, ako predtým,“ uviedol režisér Róbert Šveda.

Vražda Kuciaka

Seriál by sa mal inšpirovať vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. „Myslím, že ľudia už zachytili prvé lastovičky, čoho sa bude týkať scenár. Toho, čo sa stalo minulý rok na Slovensku. Tá najzávažnejšia vec,“ povedal Koleník. Scenár je vraj plný obetí a objavia sa mafiáni i gangstri.

VIDEO Za sklom 2. séria

​Slovenskom v poslednom období zarezonovali výrazné udalosti, ktorénenechali chladnými ani našich scenáristov. Valeria Schulczová a Roman Olekšák by v nových epizódach chceli poukázať nazložitý súčasný stav spoločnostia zamerať sa aj na doteraz neobjasnenú vraždu novinára. Svojím videom z nakrúcania potešil fanúšikov Ján Koleník, ktorýv tretej sérii nesmie chýbať.

Viac o téme: JOJJán KoleníkTomáš MaštalírZa sklom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu