Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Už to nebude len o hokeji: Boris Valábik bude špeciálnou osobnosťou v novej šou RTVS

(Zdroj: rtvs.sk)

S úsmevom po Slovensku je názov novej cestovateľskej šou, ktorú od septembra prinesie Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS). "Ukáže krásy Slovenska, prinesie aj zábavu a napätie," informovala PR manažérka Silvia Turnerová.

Divákov bude po Slovensku sprevádzať štvorica celebritných cestovateľov. Spolu shumoristami Mariánom Čekovským a Jurajom Šokom Tabačkom sa na cesty vydajú mladé herečky Janka Kovalčíková a Dominika Kavaschová.

"Vkaždej zôsmich epizód čakajú cestovateľov viaceré zastávky, navštívia historické miesta, folklórne dominanty, ale aj prírodné krásy," dodala s tým, že dôležitú úlohu pri cestovaní hrá tiež moment prekvapenia. Štvorica cestovateľov totiž nikdy nevie, čo ju čaká. "Nikto nám nič nechce prezradiť. Ráno nevieme, kde večer skončíme, anevieme ani, kde budeme medzitým. Spoznáme veci, ktoré sme dovtedy nevideli, azažijeme veci, ktoré sme nezažili," prezradil Tabaček. Vcestovateľskej šou ich cesty povedú na menej známe, ale krásne miesta a donepoznaných kútov Slovenska.

Každý diel sa má venovať niektorému zo slovenských krajov, cestovateľov nimi bude prevádzať BorisValábik. Ten sa ujal nielen úlohy šoféra ikonickej dodávky, ale zároveň na začiatku každej epizódy preverí vedomosti hráčov vrýchlom teste odanom kraji.Valábikponuku na účinkovanie všou prijal snadšením.

"Doposiaľ som strávil väčšinu života vzahraničí ana cestovanie po krásach Slovenska nebol čas, aj keď ich tu vnašej malej krajine máme množstvo. Ponuku zapojiť sa do niečoho takéhoto som preto snadšením privítal,"uviedol. Prvú časť cestovateľsko-zábavnej šou Súsmevom po Slovensku uvidia diváci začiatkom septembra na Jednotke.

Viac o téme: Boris ValábikS úsmevom po Slovensku
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu