Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Markíza spúšťa novú reality šou: Dávajte si v práci veľký pozor aj vy!

Na Markíze odštartuje nová reality šou
Na Markíze odštartuje nová reality šou (Zdroj: markiza)

V utorok na Markíze odštartuje nová reality šou Utajený šéf. Vo formáte, ktorý prichádza na slovenské obrazovky po prvý raz v histórii, sa predstavia vysokopostavení manažéri, ktorí týždeň pracujú v utajení vo svojich spoločnostiach.

Obleky vymenia za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kanceláriách za kmitanie na najnižšej možnej pozícii vo vlastnej firme. Na päť dní sa tak infiltrujú medzi svojich zamestnancov a zistia, čo by sa bez relácie nikdy nedozvedeli.

„Utajený šéf patrí k formátom úspešným a obľúbeným po celom svete, a to predovšetkým vďaka nevšednému pohľadu kamier na prácu bežných zamestnancov veľkých firiem. Reality šou ukazuje, že každý zamestnanec je dôležitý a každý má šéfa, s ktorým niekedy nesúhlasí alebo ho rozčuľuje. Formát prináša kombináciu humoru, drámy i dojatia, a tak si ho zamilovali diváci po celom svete. Veríme, že zaujme aj toho slovenského,“ priblížil riaditeľ PR a marketingu TV Markíza Michal Borec.

Prvým šéfom, ktorého diváci a diváčky uvidia, je spolumajiteľ banskobystrického pivovaru Branislav Cvik. „Pivovar momentálne beží ako dobre namazaný stroj, ale zaujímalo by ma, čo si ľudia myslia aj o samotných procesoch vo firme. Či napríklad niečo v skutočnosti považujú za zbytočné a nepoužiteľné a robia to len preto, lebo to majú nariadené zhora. To je vlastne to, čo by som chcel zistiť," opísal svoje očakávania.

Pôvodný formát pod názvom Undercover Boss vytvorilo Studio Lambert, slovenská verzia vznikla na základe zahraničnej licencie od spoločnosti All3Media International Limited z Veľkej Británie. Je to najpopulárnejšia reality šou v americkej televíznej histórii, ktorej prvú epizódu sledovalo až 38,6 milióna divákov a diváčok a získala niekoľko ocenení Emmy.

Od roku 2010 v USA odvysielali celkovo osem sérií šou s vyše sto epizódami a postupne formát uviedlo do vysielania viac ako dvesto krajín sveta. Reality šou Utajený šéf odštartuje na Markíze prvou epizódou v utorok o 20:30. Zhruba hodinový formát bude televízia vysielať zatiaľ štyri utorky po sebe vždy v rovnakom čase.

Viac o téme: TV MarkízaUtajený šéf
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu