Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Budúcoročná SuperStar prinesie viaceré zmeny: Päťčlenná porota, Česi nás prevalcovali

SuperStar Zobraziť galériu (4)
SuperStar (Zdroj: filmovyguru.cz)

Televízie Markíza a Nova uvedú začiatkom roka 2020 ďalšiu sezónu súťaže SuperStar. Za porotcovský stôl si sadnú muzikant Paľo Habera, komik a hudobník Marián Čekovský, moderátor Leoš Mareš, česká speváčka Monika Bagárová a česká herečka Patricie Pagáčová.

"Každý ročník SuperStar sa snažíme niečím ozvláštniť a prísť s novinkami, ktoré budú divácky atraktívne. Tentoraz budeme mať vôbec prvý raz v histórii SuperStar v porote päť členov a ja si myslím, že sa nám podarilo zostaviť mimoriadne zaujímavú partiu, ktorá zaujme všetky divácke kategórie," uviedol režisér a kreatívny producent programu Pepe Majeský.Víťaza či víťazku súťaže čaká výhra 75-tisíc eur.

Paľo Habera

Paľo Habera patrí k projektu SuperStar už 15 rokov. "SuperStar je matkou všetkých talentových súťaží a ja som rád, že som od prvého ročníka jej súčasťou. Rád objavujem ľudí, ktorí niečo vedia, ale aj tých menej talentovaných, s ktorými je sranda. Očakáva sa odo mňa, že každému vždy na rovinu poviem, čo si myslím a s týmto teda fakt problém nemám. Dúfam, že si to zase všetci naozaj užijeme a nájdeme šikovných ľudí, ktorým otvoríme tie zamknuté dvere. A za tie všetky roky vidím okolo seba veľa nových, dnes už kolegov, ktorým sme pomohli. A to je dobre," vyhlásil muzikant.

Pavol Habera
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/Andrej Galica)

Marián Čekovský

Marián Čekovský sa na novú skúsenosť veľmi teší. "Som šťastný, že ma do SuperStar oslovili a ja budem môcť so svojimi hudobnými skúsenosťami prispieť k tomu, že nájdeme novú, naozajstnú SuperStar, s ktorou bude radosť spolupracovať. Medzi mladými ľuďmi budem hľadať najmä takých, ktorí sú progresívni, originálni, nesnažia sa len niekoho kopírovať a do toho, čo robia, dávajú všetky svoje emócie," prezradil.

Marián Čekovský
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/Milan Kapusta)

Leoš Mareš

Leoš Mareš bol niekoľko rokov súčasťou SuperStar ako moderátor. Tentoraz vymení miesto na pódiu za porotcovskú stoličku. "Je mi cťou, že budem súčasťou tímu v novom ročníku SuperStar. To, že to budem v úlohe porotcu, je aj pre mňa prekvapením. Nikdy som si nemyslel, že by som takúto ponuku mohol dostať, ale veľmi sa na novú úlohu teším," povedal.

Monika Bagárová

Aj ďalšia porotkyňa má so SuperStar osobné skúsenosti. Monika Bagárová sa v roku 2009 prebojovala do finálovej zostavy a skončila na piatom mieste. Vydala dva úspešné albumy, na konte má niekoľko zaujímavých hudobných spoluprác a v súčasnosti patrí medzi najžiadanejšie speváčky českej hudobnej scény.

"Ponuka účinkovať v porote SuperStar vo mne vyvolala zmiešané pocity. Prekvapila ma, potešila ma, vystrašila ma pocitom zodpovednosti, naštartovala ma, donútila ma bilancovať. Uvedomila som si, že je to už desať rokov, odkedy som si touto súťažou sama prešla. Preto mám rešpekt pred všetkými ľuďmi, ktorí sa púšťajú touto cestou a tiež cítim zodpovednosť a rešpekt voči štábu, ktorý program tvorí. Hlavne však cítim obrovskú radosť a nadšenie z toho, že spolu s kolegami budeme mať spoločný cieľ - pomôcť nájsť nové mladé spevácke talenty, a to všetko v atmosfére kultivovanej zábavy na profesionálnej úrovni," vyjadrila sa.

Monika Bagárová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Patricie Pagáčová

Herečka Patricie Pagáčová, rodená Solaříková, sa preslávila v seriáli Ulice (2005). "Musím povedať, že na úlohu porotkyne SuperStar sa veľmi teším, ale zároveň som aj dosť nervózna. Vnímam to ako veľkú zodpovednosť, o to viac, že nie som speváčka. Účinkujúcich budem hodnotiť najmä z ľudskej stránky. Tak snáď divákov nesklamem," povedala.

Viac o téme: Leoš MarešPaľo HaberaSuperStarMonika BagárováMarián ČekovskýPatricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu