Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

JOJ-ka prichádza s ďalším projektom: VIDEO Tešiť sa môžete na Nový život

(Zdroj: Facebook/Nový život)

V pondelok 6. januára odštartuje na TV JOJ pôvodný rodinný seriál Nový život. O réžiu formátu s podtitulom Každý si zaslúži druhú šancu sa postaral Ján Novák, scenár napísali Petr Kolečko a Danica Hričová.

V hlavných úlohách sa v novinke predstavia Helena Krajčiová, Milo Kráľ a Alexander Bárta. Stvárnia trojicu športovcov, ktorí sa rozhodnú opustiť zabehnuté koľaje a radikálne menia svoje životy.

Nový život

Hlavní hrdinovia seriálu, 40-roční najlepší kamaráti, hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia sa rozhodnú každý z iného dôvodu ukončiť svoje dobre rozbehnuté športové kariéry. Všetci traja sa ocitnú na začiatku nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej vydajú. Televízna séria sleduje, ako sa vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu životu odopierali.

Luciu v projekte hrá Helena Krajčiová, Dušana Milo Kráľ a Pavla Alexander Bárta. Okrem nich v novinke účinkujú Henrieta Mičkovicová, Alžbeta Stanková, Max Bolf, Jozef Vajda, Juraj Loj, Ján Jackuliak, Thomas Kamenar, Ivan Krúpa, Barbora Švidraňová, Simona Kollárová, Lucia Hurajová a ďalší.

Ústrednou skladbou formátu, ktorý plánuje televízia JOJ uvádzať niekoľkokrát do týždňa, je pieseň To si nedám len tak vziať z albumu Best On Mariána Čekovského, ktorý uzrel svetlo sveta v polovici novembra. K pesničke zverejnili aj videoklip s protagonistami seriálu. Prvú časť seriálu odvysiela televízia v pondelok o 20:35.

Viac o téme: JOJHelena KrajčiováNový život
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu