Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

RTVS potešila rodičov a ich ratolesti, na Dvojke rozširuje detské vysielanie

(Zdroj: Getty Images)

RTVS reaguje na súčasnú situáciu v súvislosti s novým koronavírusom rozšírením detského programu. Viac detského programu vyskladaného výlučne z pôvodnej televíznej tvorby pre deti prinesie Dvojka. Informovala o tom Erika Rusnáková, hovorkyňa RTVS.

Popri pravidelných detských blokoch - Veľkom detskom predstavení od 18.30 do 19.50 h, jeho rannej repríze od 6.30 do 8.00 h aObedníčku od 11.30 do 12.00 h, verejnoprávna televízia od stredy nahradila predpoludňajšiu dramatiku pre dospelých pôvodnými detskými seriálmi. Rusnáková spresnila, že 1,5-hodinový detský predpoludňajší blok bude Dvojka vysielať do pondelka 23. marca.

"V rámci mimoriadneho voľna na školách,RTVSmyslí na to, ako deťom čo najviac spríjemniť ich pobyt doma, apreto svoje vysielanie obohatila odetské programy. Znašej bohatej televíznej tvorby sme vybrali tituly, ktoré vždy mali unašich najmenších divákov veľký ohlas," poznamenal programový riaditeľ televíznej časti Marek Ťapák.

Vdetskom bloku, vysielanom do 23. marca od 10.00 do 11.30 h, pôjdu kultové seriály ako Spadla zoblakov, Superhrdinovia či muzikantské rozprávky z prázdnin dvoch súrodencov na starom zámku u starých rodičov – Stratená melódia. VObedníčku sa zase najmenšie deti môžu tešiť na animované seriály Máme Emu, Kremienok aChocholúšik aobľúbených Trpaslíkov.

Viac o téme: RTVSDvojka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu