Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jedinečná možnosť na oscarový hit! HBO odomyká ďalšie premiéry: TOTO si môžete pozrieť už dnes

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Andrew Cooper/Sony-Columbia Pictures)

Slováci čelia pandémii koronavírusu a mnohí z nás sú doma. Streamovacie giganty a filmové spoločnosti ponúkajú v karanténnych časoch množstvo filmov i seriálov a dokonca skracujú aj dátumy premiér. Aj preto si môžete pozrieť oscarový film na HBO GO o dva týždne skôr.

HBO GO ponúka ďalšie premiéry, ktoré si môžete pozrieť z pohodlia svojho domova. V karanténnych časoch sú streamovacie spoločnosti pre filmových maniakov viac než potrebné. Aj preto mnohé ponúkajú nadštandarsné služby. HBO GO ponúka premiéry už o dva týždne skôr, informoval o tom Bohuslav Mäsiarčik.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Premiéra seriálu, ktorý prepíše dejiny: Toto sa v histórii HBO Europe stane prvý raz


Premiéra už o dva týždne skôr

Film Vtedy v Hollywoode od režiséra Quentina Tarantina získal dva Oscary a mnohé ďalšie ocenenia. Snímku si môžete vychutnať už dnes, a to o dva týždne skôr, ako pôvodne spoločnosť plánovala. „V rovnaký deň na HBO GO nájdete aj filmy Korisť (nový horor, kde hrá Kaya Scodelario) a tiež starší horor s Renée Zellweger s názvom Prípad číslo 39,“ uviedol Mäsiarčik.

Niektoré premiéry sa však museli aj odložiť. Ide o seriál Mala si to vedieť (The Undoing). „Pôvodný dátum premiéry bol stanovený na polovicu mája. Teraz už je jasné, že miniséria bude mať premiéru na jeseň. Seriál je veľmi očakávanou udalosťou,“ dodal s tým, že v máji sa môžu diváci tešiť na veľké seriálové premiéry.

Viac o téme: Quentin TarantinoVtedy v HollywoodeHBO GO
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu