Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Nový seriál predstaví výhry a pády Michaela Jordana: Pre koronavírus ho uvidíme skôr

Michael Jordan
Michael Jordan (Zdroj: SITA/AP Photo/John Swart)

Koronavírus v značnej miere ovplyvnil aj svet kinematografie. Množstvo filmov uvidíme omnoho neskôr (niektoré dokonca až o rok), no niektoré štúdiá sa rozhodli vybrať aj inou cestou. Svoje filmy ponúkajú za poplatok na internete. Nezaháľajú ani televízie, ktoré sú si vedomé, že množstvo ľudí musí tráviť čas doma. Premiéry očakávaných televíznych dokumentov presúvajú na skorší dátum. A vďaka tomu sa dočkáme skvele vyzerajúcej dokumentárnej série o legendárnom Air Jordanovi už 19. apríla.

Michael Jordan je absolútnou legendou, a to nie len vo svete basketbalu.Svoj tím dokázal doviesťšesťkrát do finále NBA, pričomvo všetkých šiestich prípadoch Bulls vyhrali a Jordan bol úplným právom vyhlásený najužitočnejším hráčom finálovej série. K tomu všetkému sa môže pochváliť aj dvomi zlatými medailami zletnýcholympijskychhier.

Po 23 rokoch sa dočkáme pokračovania filmového animáku Space Jam: Uvidíme aj LeBrona Jamesa

Dokumentárna séria nesie názov The Last Dance (Posledný tanec) a podľa prvotných ukážok môžeme usúdiť, že filmári sa nezamerali len na Jordanove veľké úspechy, ale aj tvrdé pády, ktoré navždy ovplyvnili jeho kariéru. Súčasťou celého dokumentu je aj samotný basketbalista, ktorý sa bude ku každej udalosti vyjadrovať.

Na televízne obrazovkyho prinesie americká televízna stanica ESPN. Pôvodne sme sa ho mali dočkať až 23. júna, no televízia sa rozhodla presunúť dátum už na 19. apríla. Každú nedeľu uverejní dve epizódy, pričom vyvrcholenia celého projektu by sme sa mali dočkať 17. mája. Trailer nájdete nižšie.

Viac o téme: Michael JordanThe Last DanceDokumentárna séria
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu