Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO HBO predstavilo svoj nový hororový seriál: Zakryte si oči, toto určite nebude pre deti

Lovecraftova krajina
Lovecraftova krajina (Zdroj: HBO)

Nový dramatický seriál Lovecraft Country, ktorý vzniká na motívy rovnomenného románu Matta Ruffa z roku 2016, bude mať premiéru v auguste na HBO. A podľa prvého traileru to vyzerá tak, že sa rozhodne máme na čo tešiť!

Seriál sledujepostavu menom Atticus Freeman (Jonathan Majors), ku ktorému sa pripojí jeho priateľka Letitia (Jurnee Smollett-Bell) a strýko George (Courtney B. Vance). Spoločne sa vydajú na cestu Amerikou päťdesiatych rokov, aby našli strateného otca (Michael Kenneth Williams).

Tak začína nielen boj o prežitie, ale aj o prekonanie rasového teroru zo strany bielej Ameriky a porazenie príšer, ktoré akoby vypadli z paperbackových príbehov H.P. Lovecrafta.

Rok 2020 podľa Hollywoodu: Takto mal vyzerať dnešný svet podľa známych filmov z minulosti

Producentmi seriálusú Misha Green (tá je tiež kreatívnou producentkou), J.J. Abrams, Jordan Peel, Bill Carraro, Yann Demange (tiež režisér prvej časti), Daniel Sackheim (režisér druhej a tretej časti) a David Knoller (producent prvej časti). Seriál vychádza z románu Matta Ruffa.

Producentmi sú afemme, Inc., Bad Robot Productions a Monkeypaw Productions v spolupráci s Warner Bros. Television. Napínavý trailer si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: HBOTrailerLovecraftova krajinaLovecraft Country
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu