Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Ako natočiť sexuálne scény počas pandémie? Slávny seriál vyriešil problém po svojom

(Zdroj: CBS)

Pandémia koronavírusu ovplyvnila všetky aspekty života v USA. Jeden z najbizarnejších dopadov šírenia nákazy je pritom v posledných dňoch k videniu v Los Angeles, napísal americký denník The New York Times. Herci nekonečného seriálu televízie CBS Bohatí a pekní tam síce už začali opäť točiť, aby ale vyhoveli prísnym pravidlám, intímne scény sa nakrúcajú s figurínami.

Ako uviedol producent seriálu Bradley Bell, najprv skúsili zo scenára milostné scény úplne vyškrtať. Lenže zistili, že mať niekoľko desiatok dielov telenovely bez jediného bozku by bola pre divákov nuda. Navyše, keď ide o seriál o romantických vzťahoch a rodinných drámach.

"Dostali sme teda nápad využiť na intímne a nemocničné scény figuríny a funguje to naozaj dobre. Natáčame to z veľkej vzdialenosti, alebo spôsobom, že si divák nevšimne, že niektoré osoby nie sú živé," nechal sa počuť Bell.

A ako na nových neživých kolegov reagujú samotní herci? Podľa Bella najskôr filmári čelili množstvu divných pohľadov a vypočuli si otázky v štýle "naozaj to takto chcete"? Ako však dodal, všetko si objasnili a herci tak teraz mohli zažívať svoje prvé "latexové bozky". Ako realisticky vyzerá zapojenie neživých hercov, budú môcť diváci posúdiť už 20. júla, keď sa seriál Bohatí a peknívracia na americkej televízne obrazovky.

Slávny seriál bol jednou z prvých televíznych relácií, ktorá sa začala nakrúcať po uvoľnení pravidiel zavedených kvôli pandémii koronavírusu. Nekonečná telenovela rozpráva o dvoch vzájomne prepletených rodinách - Forresterovcov a Spectrovcov - podnikajúcich v módnom priemysle. Seriál sa natáča už od roku 1987.

Viac o téme: CBSKoronavírusBohatí a pekní
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu