Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Adela Vinczeová oslávila okrúhliny: FOTO Vyzerá skvelo! Od nosičky vody až na samý vrchol

(Zdroj: Instagram/Viktor Vincze)

Moderátorka Adela Vinczeová oslávila svoje 40. narodeniny. A vyzerá naozaj skvelo! Už pod svojím dievčenským menom Banášová zaujala divákov nielen slovenských, ale aj českých televízií. Začínala v súkromnom slovenskom rádiu, neskôr sa uchytila ​​v televízii, kde si prešla cestu od "nosičky vody" až na obrazovku.

Ako už známa tvár uvádzala Československú SuperStar alebo česko-slovenský projekt Test národa, vlani tiež moderovala odovzdávanie filmových cien Český lev.

Rodičia mi venovali nemčinu, ale za traumu

Dcéra diplomata a spisovateľa Jozef Banáš strávila časť detstva vo východnom Berlíne, kde jej otec pracoval na československej ambasáde ako tlačový atašé. "Dali ma do škôlky, kde som nerozumela vôbec ničomu. Rodičia mi síce venovali nemčinu, ale za menšiu traumu," zverila sa pred tromi rokmi Lidovým novinám. Rozpad spoločného štátu prežívala na ďalšom otcovom diplomatickom poste vo Viedni, odkiaľ sa rodina vrátila do Bratislavy, kde Adela vyštudovala gymnázium a neskôr kulturológiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Národný (a môj životný) fenomén @anketaoto

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

Vyhrala som konkurz a už to išlo

Už na strednej škole začala pracovať v televízii, v 16 rokoch sa dostala do finále súťaže modeliek Elite Model Look. "Potom som začínala zvoľna moderovať, ale všetko to bolo na Slovensku, čo má do Hollywoodu predsa len ďaleko. Vyhrala som konkurz do rádia a už to išlo," spomínala Vinczeová na začiatky svojej kariéry, v ktorej hrala dôležitú úlohu televízna humoristická relácia Sedem s.r.o. Na špičku slovenskej scény sa dostala v roku 2004 vďaka moderovaniu súťaže Slovensko hľadá Superstar.

Muž môjho života

Tam spoznala svojho neskoršieho priateľa, o päť rokov mladšieho speváka Tomáša Bezdedu, po troch rokoch sa však rozišli. Pred tromi rokmi sa potom vydala za moderátora Viktora Vinczeho, ktorý je mladší o desať rokov. "Napriek tomu, že je mladší, je spoľahlivý, zodpovedný a celkovo zrelý... Vekový rozdiel vôbec nevnímame," povedala moderátorka. Pár sa stretol na svadbe jej bývalého kolegu Mateja Cifru, ktorého poznáme pod prezývkou Sajfa, a Veroniky Ostrihoňovej.

Vincze požiadal Adelu o ruku v priamom prenose v Teleráne. Krátko na to sa vzali a dodnes sú spolu a zdieľajú spoločné záujmy. Vincze je momentálny aktívny na sociálnych sieťach, kde obaja propagujú zelené témy. Často diskutovanou témou je dieťa, pár sa však k tomu niekoľkokrát vyjadril. Je to ich súkromná vec. Tento rok v marci sa Adela zverila Novému Času, že sa chystajú s manželom na adopciu.

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu