Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Thriller inšpirovaný celosvetovo úspešným románom: Prebudenie po opici prináša hrozný šok

(Zdroj: HBO)

Príbeh o tom, ako sa môže celý život zmeniť počas jedinej noci. Temne komediálny thriller Letuška, ktorý má osem častí, je inšpirovaný celosvetovo úspešným románom Chrisa Bohjaliana.

Je o tom, ako sa môže celý život zmeniť počas jedinej noci. Letuška Cassandra Bowden (hrá ju populárna Kaley Cuoco, známa z Teórie veľkého tresku alebo z Malého Sheldona) sa prebudí vo svojej hotelovej izbe v Dubaji s príšernou opicou z predchádzajúcej noci a mŕtvolou ležiacou vedľa nej v posteli.

Pretože sa bojí zavolať políciu, pokračuje vo svojich ranných aktivitách, ako keby sa nič nestalo. Pridá sa k ostatným letuškám a pilotom cestujúcim na letisko. V New Yorku je vyhľadaná agentmi FBI, ktorí sa vypytujú na jej nedávne medzipristátie v Dubaji. Zúfalá žena nedokáže poskladať čriepky z onej osudnej noci dohromady a začne uvažovať o tom, či nevraždila.

Okrem Cuoco tu hrajú Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews a Nolan Gerard Funk. Seriál vznikol v produkcii Warner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions & Yes, Norman Productions.

Ďalšími producentmi sú Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender, Sarah Schechter a Suzanne McCormack. Susanna Fogel režírovala prvé dve časti a je zároveň ich producentkou.

Viac o téme: HBOLetuška
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu