Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najdrahší slovenský seriál sa predstavuje v prvej ukážke: VIDEO Slovania vyzerajú fantasticky

Tomáš Maštalír v seriáli Slovania
Tomáš Maštalír v seriáli Slovania (Zdroj: JOJ)

Televízia JOJ ukázala prvý trailer očakávaného seriálu Slovania, ktorého by sme sa mali dočkať už v roku 2021. Podľa záberov je jasné, že nás čaká obrovský historický epos.

Trailer na svojom facebookovom profile uverejnil generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega. „S medzinárodnými tvorcami a špecialistami na raný stredovek vznikol náš najväčší dvanásťdielny seriálový projekt, ktorý sa po jednej z najvýnimočnejších výrob a náročnej postprodukcii uvedenia dočká v roku 2021,“ napísal k príspevku.

Sviňa je už aj na Netflixe: Dráma o mafii prepojenej s politikou sa ihneď stala hitom

Fiktívna rekonštrukcia historického obdobia 7. storočia spred spojenia slovanských kmeňov bude postavená na dvoch hlavných dejových líniách a prepletená motívmi slovenskej a ukrajinskej ľudovej slovesnosti zachytenej v piesňach, poverách či rozprávkach.

Príbeh plný mystických a fantazijných prvkov je posadený do prostredia Karpatskej kotliny, v ktorej sa život zmení na boj o prežitie po príchode plieniacich kočovných kmeňov Avarov. Trailer vyzerá naozaj úchvatne a približuje sa k veľkým zahraničným produkciám. Zostáva dúfať, že seriál bude rovnako kvalitný, ako jeho prvá ukážka. 

Viac o téme: SeriálJOJTomáš MaštalírSlovania
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu