Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Marvel totálne búra filmový vesmír, ktorý vytvoril: Čo by sa stalo, keby...?

Marvel ukázal prvé zábery zo seriálu What If…?
Marvel ukázal prvé zábery zo seriálu What If…? (Zdroj: Marvel Studios)

Štúdio Disney, pod ktoré patrí aj Marvel Studios, plánuje vo veľkom doplniť obsah svojej streamovacej platformy Disney+. A samozrejme k tomu prispeje aj MCU (Marvel Cinematic Universe), najzárobkovejšia franšíza celej kinematografie.

Marvel uvedie na Disney+ až desať nových seriálov, pričom tvorcovia odkazujú, že pokiaľ chcú fanúšikovia chápať dianie v budúcich filmoch, budú si musieť napozerať aj seriály. Medzi nimi nebude chýbať napríklad séria o Lokim (pokračovanie dejovej línie o Thorovi), Falconovi a Zimnom vojakovi (pokračovanie dejovej línie o Kapitánovi Amerika) či Ms. Marvel (ktorá sa objaví aj v Captian Marvel).

Doctor Strange mieri na pomoc Spider-Manovi: Vo filme sa objavia aj nečakané postavy

Veľkú pozornosť však upútal seriál What If…? Pôjde o prvý animovaný projekt v rámci MCU, pričom sa pozrieme na známe filmové píbehy, no z úplne iného pohľadu. Čo by sa totiž stalo, keby Yondu neuniesol zo Zeme Petra Quilla (Star-Lorda), ale napríklad T'Challu (Black Panthera)? Ako by to ovplyvnilo príbeh Strážcov galaxie?

Seriál sa takto zameria na množstvo príbehov, pričom sa dočkáme aj spracovania populárneho komiksu s názvom Marvel Zombies. Postavy nahovoria prevažne filmoví herecký predstavitelia. Seriálu sa na platforme Disney+ dočkáme už na budúci rok. 

Viac o téme: MarvelSeriálMCUWhat If…?
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu