Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Správa, na ktorú fanúšikovia čakali 20 rokov: Legendárny Frasier sa vráti na obrazovky

Legendárny Fraiser sa vráti na televízne obrazovky
Legendárny Fraiser sa vráti na televízne obrazovky (Zdroj: TASR/AP Photo/file/NBC)

Obľúbený americký sitcom Frasier, v ktorom ako hlavná postava účinkoval Kelsey Grammer ako pedantný psychiater so svojou vlastnou rozhlasovou šou, sa vráti na televízne obrazovky. Informovala o tom vo štvrtok stanica BBC.

Grammer potvrdil návrat tejto šou slovami: "S radosťou očakávam zdieľanie ďalšej kapitoly na pokračujúcej ceste doktora Frasiera Cranea." To, či sa na obnovení seriálu budú podieľať aj jeho ďalší pôvodní protagonisti, nebolo bezprostredne známe. Frasier je jedným z najúspešnejších amerických sitcomov. Seriál sa vysielal 11 sezón - v rokoch 1993-2004 - a získal 37 cien Emmy vrátane piatich za najlepší komediálny seriál.

JOJ-ka chystá veľkolepú premiéru: VIDEO Andy Hryc sa jej nedožil! Postava v Slovanoch bola pre neho posledná

"Fanúšikovia sa už dlho dožadovali jeho návratu, a my im teraz vyhovieme," uviedol David Stapf, riaditeľ produkčnej spoločnosti CBS Studios. Seriál bude sprístupnený na novej streamingovej službe Paramount+, termín však ešte nestanovili. Postava doktora Frasiera Cranea sa po prvý raz objavila v sitcome Cheers; vo voľnom pokračovaní sa psychiater vrátil do domovského mesta Seattle, kde sa staral o svojho otca v podaní Johna Mahoneyho, ktorý zomrel v roku 2018.

Šou sa tiež zameriava na Frasierove vzťahy so svojím bratom Nilesom (David Hyde Pierce), s anglickou gazdinou Daphne Moonovou (Jane Leevesová) a so svojou spolupracovníčkou v rozhlase Roz Doyleovou (Peri Gilpinová). Neodmysliteľnou súčasťou Frasierovej domácnosti je aj psík Eddie, ktorý patrí jeho otcovi Martinovi Craneovi.

Viac o téme: SeriálNávratFraiser
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu