Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Obľúbený Lupin sa na Netflix vráti s novými časťami: Podarí sa mu pomstiť Pellegrinimu?

Záber zo seriálu Lupin
Záber zo seriálu Lupin (Zdroj: Netflix)

Hneď na začiatku tohto roka sa na streamovaciu platformu Netflix dostal francúzsky seriál Lupin. Ten sa stretol s obrovským záujmom divákov po celom svete a dokonca aj na Slovensku patril v čase svojho uvedenia k najsledovanejším projektom. Už čoskoro sa dočkáme nových častí.

Lupin pritom nie je žiadny nováčik. Netflix a tvorcovia George Kaye a Françoise Uzanasa sa len postarali o jeho moderné zobrazenie na televíznych obrazovkách. Hlavným hrdinom je profesionálny zlodej Assane Diop, jediný syn senegalského prisťahovalca, ktorý prišiel do Francúzska hľadať lepší život pre svoje dieťa. Assanovho otca falošne obviní jeho zamestnávateľ, bohatý a mocný Hubert Pellegrini, z krádeže drahého diamantového náhrdelníka.

Ďalší seriál o superhrdinoch od Marvelu je na ceste: Slováci však dôvod na radosť nemajú

Assanov otec sa kvôli obrovskému poníženiu obesí vo väzenskej cele a z mladistvého Assanea urobí sirotu. O dvadsaťpäť rokov neskôr sa Assane vydáva pomstiť Pellegriniho rodine. Inšpiráciu pre svoj čin nájde v knihe, ktorú mu venoval otec k narodeninám. Tá opisuje zlodeja-gentlemana Arsèna Lupina.

Seriál je rozdelený na dve časti a každá má po päť epizód. Tých zvyšných by sme sa mali dočkať niekedy v lete. Presný dátum ešte nie je známy, nakoľko Netflix zatiaľ uverejnil len ukážku. Podľa tvorcov však na divákov čaká omnoho viac akcie. Lupin sa totiž snaží zachrániť svojho syna, ktorého jeho nepriatelia uniesli. 

Viac o téme: NetflixOmar SyLupin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu