Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Výnimočný a dojemný román! Pripravuje sa nový seriál: Zahrá si v ňom aj hviezda z Game of Thrones

(Zdroj: HBO)

V New Yorku sa začal natáčať seriál z pôvodnej produkcie HBO - Zakliaty v čase (The time traveler's wife).

V seriáli zažiaria hviezdy ako Rose Leslie, ktorá hrala v seriáli Game of Thrones (Hry o tróny), Theo James ktorého poznáš z filmu Divergencia, Desmin Borges (Nie som do teba blázon) a Natasha Lopez (Vysoká hra).

Čarovný a spletitý milostný príbeh podľa obľúbeného románu Audrey Niffenegger bude v adaptácii Stevena Moffata. Zakliaty v čase rozpráva príbeh o manželstve Clare a Henryho, ktorí sa stretávajú s drobným problémom - cestovaním v čase.

Steven Moffat uviedol: "Je to príbeh o strate, ale nejedná sa o tragédiu. Rozpráva o cestovaní časom, ale nie je to sci-fi. Napriek časovo rozkolísanému vzťahu Clare s Henrym sa jedná o príbeh veľkej obyčajnej lásky, nie však nevyhnutne v tomto poradí. Tento projekt je môj splnený sen. Tento výnimočný a dojemný román Audrey Niffenegger mám odjakživa rád a mnohokrát som sa ním nechal inšpirovať, takže možnosť podieľať sa na jeho televíznej adaptácii je pre mňa životným zážitkom. Už teraz mám veľkú radosť a je pre mňa cťou pracovať s režisérom, ako je David Nutter, a som presvedčený, že Rose Leslie a Theo James v úlohách Clare a Henryho a Natasha Lopez a Desmin Borges v úlohách Charisse a Gomeza nám ponúknu milostný príbeh, aký práve teraz potrebujeme."

Francesca Orsi, viceprezidentka pre dramatické programy HBO, povedala: "Steven Moffat je skvelý spisovateľ, ktorý túto populárnu knihu a jej multižánrový príbeh o manželstve privedie k životu. Máme tiež obrovskú radosť, že sa do HBO vracia David Nutter, pod ktorého taktovkou vzniknú všetky časti tejto série. "
Viac o téme: Zakliaty v čase
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu